KezdőlapHírekPletyka Xiaomi Mi Max 3 hátlapi fotó és specifikáció került ki a...

[PLETYKA] Xiaomi Mi Max 3 hátlapi fotó és specifikáció került ki a netre

Alig van vége a 2017-es évnek, sok remek Xiaomi termékkel ismerkedhettünk meg, már amelyiket be tudtuk mutatni… Az idei évben is, mint minden évben, jönnek az új verziók, a kamu Mi Mix 2s mellett már a nyakunkon az Mi7 és persze a Mi Max 3 is.

A jó öreg Weibo… a kínai facebook ad otthon minden pletykának és kiszivárogtatott képnek. A fenti is onnan van és elméletileg a Mi Max 3 hátlapjának egy részlete lett lefotózva. Most vagy ez egy teljesen másik telefon, vagy a világhálón terjedő renderelt képekkel van némi bibi. Ugyan is itt a két kamera mellett balra található a LED vaku. Minden más képen pedig jobbról:

Sőt! egyes “kiszivárgott” képeken meg csak egy és a mellékelt specifikációban is:

Hát így hogy lehet pletykálkodni, ha mindenki mást mond? 😀 Na szóval térjünk vissza az eredeti témához és képhez! A posztoló szerint, az előzetes találgatásokkal ellentétben Qualcomm Snapdragon 660 lapkakészletet kap, ami annyiban érdekes – azon kívül, hogy jó ár/érték aránya lesz a telónak – jelenleg a gyártó szerint nem támogatja az FHD+! Miért kellene támogatnia? Mert amint azt a képen láthatjuk, az ujjlenyomat olvasó hátul van, ami azt jelenti az új trendeknek megfelelően teljes képernyős. Már pedig ha teljes képernyős és 6.99″-os, akkor csak is FHD+ felbontással kell rendelkeznie. A 660 ezt pedig nem tudja… még. Láttunk már falon pókot. A másik az ár megjelölés. 1000 Jüan sac-per-kábé 39.200 Ft. Neked is röhög a vakbeled? 😀 a Mi Max 2 6/64 1.699 Jüan áron került forgalomba, ami cirka 66.700 Ft. Szóval ennél drágábbra kell számítanunk!

 

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img