KezdőlapHírek Xiaomi Mi 9X / Mi A3 ár, specifikáció, megjelenés

[PLETYKA] Xiaomi Mi 9X / Mi A3 ár, specifikáció, megjelenés

Mint azt már megírtuk, hogy hamarosan három új Xiaomi telefonnal fogunk találkozni, melyek kódneve pedig “pyxis”, “bamboo_sprout” és “cosmos_sprout”. Ebből a “pyxis” lesz a Xiaomi Mi 9X, az Mi A3 kínai változata, az Mi 6X és az Mi A2 mintájára. Az Mi A3 és Mi A3 Lite telefonokról sok minden még nem derült ki, vagy az Mi 9X szinte csak szoftverben lesz eltérő az Mi A3-tól, ugyan is az első MIUI, míg a második Android One rendszerrel fog a kezünkbe kerülni. Egy friss pletyka szerint kimarad az Mi 6X után az Mi 8X és egyből Mi 9X fog megjelenni már áprilisban.

A várakozásoknak és a trendnek megfelelően, teljes képernyős, csepp “noccs”-os kijelző várható az Mi 9X telefonba, AMOLED technológiával. Várható mérete 6,4″, FHD+ felbontásban, több mint valószínű, hogy az Mi 9 kijelző lesz átemelve. Ujjlenyomat olvasója a képernyő alá lesz beépítve. De mivel a processzora várhatóan Qualcomm Snapdragon 675 lesz, pont mint a Redmi Note 7 Pro-ban, így gyengébb lesz, mint az Mi 9 SE SD712-vel. Az akkumulátor marad 3.300 mAh, de legalább kap 18W-os, QC4.0 gyorstöltést. Az elülső kamera 32MP-lel elég erős lesz, de a tripla hátsó kamera összeállítás is csat találgatás tárgya, de több mint valószínű 48-8-13 MP hármasa lesz. Ha igazán jó akarnak, akkor a 48 MP-es Sony IMX586 lesz, nem pedig a Samsung GM1, így ismét egy jó képalkotási funkcióval ellátott telefonban reménykedhetnek az Android One rajongók.

A 6 GB memória mellé kaphatunk 64 vagy 128 GB háttértárat, ami ugyan csak bővíthető lesz MicroSD kártyával akár 256 GB-ig is. Az Mi 9X vagy a nemzetközi verziója az Mi A3 szinte összekavarható lesz a sima Mi 9 sorozattal, mivel üveg hátlapja ugyan azt a holografikus technológiát fogja tartalmazni. A telefonok várható megjelenése idén áprilisban várható, de hogy pontosan mikor, az még rejtély. És az is, hogy melyik fog először megérkezni…

A telefon ára a pletyka szerint 1.699 Jüan-tól (~71.800 Ft) kezdődik, a nagyobb memória, vagy háttértár áráról még nincs szó. Ráadásul az Európában megjelenő Mi A3 árazását még csak megjósolni is alig lehet, de nem fogunk találgatásokba kezdeni.

A fentieket senki ne vegye készpénznek, egy weibo pletyka az alapja, de nem elképzelhetetlen, hogy ez mind valóra válik.

SourceWeibo
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek