Pletykának jelöltem meg a címben a Xiaomi Mi 9T Pro megjelenését, mivel eddig csak egy helyen került fel egy webáruház virtuális polcára.
Június közepén írtunk utoljára a telefon megjelenéséről, akkor is csak pletyka ként. Azóta több fronton is kiderült, hogy a Pro változat biztos jönni fog, csak nem tudtuk, hogy mikor. A legtöbb pletyka nyár végét írta, szeptember környékét, de kicsit hamarabb bukkant fel egy Holland hivatalos viszonteladónál, a Belsimpel.nl oldalon.

A telefon két kiszerelésben és három színben lesz kapható Hollandiában. Egyelőre csak a 6GB memóriás és 64/128GB háttértáras van a kínálatban, fekete, kék és piros színben. Az oldal szerint a 64GB háttértára előfizetéssel is elérhető lesz, egyelőre annak az ára még nincs megadva, de a függetleneké igen:

  • Xiaomi Mi 9T Pro 6/64GB – 429€ ~ 139.530 Ft
  • Xiaomi Mi 9T Pro 6/128GB – 479€ ~ 155.795 Ft

Ha az üzlet nem csak véletlen rakta ki, ami nagyon úgy néz ki, hogy nem, akkor hamarosan a többi üzletben is elérhető lesz, kezdve a Spanyol, Francia, Olasz, stb. Mi Store üzletekben. Na akkor lesz hivatalosan a telefon Európában! Amint többet tudunk, azonnal jövünk a részletekkel.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ