Mint tavaly, a Xiaomi Mi5 frissített változata az Mi5s / Mi5s Plus, úgy idén lehet számítani a Xiaomi Mi6 trendi változatára, a Xiaomi Mi6s telefonra. Természetesen teljes kijelzősnek kell lenni, vagy egy fabatkát sem ér. Már minden Xiaomi teljes képernyős lesz??? (Redmi 5 / Plus)

Állítólag decemberben már meg is csodálhatjuk. Ez is és még pár infó tegnap látott napvilágot a híres kínai Twitteren, a Weibon. A felhasználó, aki ezt megosztotta, ugyan az, aki kiszivárogtatta a Redmi 5 infókat, amik azóta beigazolódott, hogy valósak. A kínai csipogó elárulta, hogy a Xiaomi Mi6s decemberben fog megjelenni, 5,65″ képátlóval, természetesen 18:9-es képaránnyal ami ugyan csak teljes képernyőt vonz maga után.

xiaomi mi6s pletyka

Az ujjlenyomat olvasó hátra kerül, mint a Redmi sorozatnál, a dupla kamera marad, de fém házas lesz. És összhangban a netizens spekulációkkal, ez a Xiaomi Mi 6s lehet korábban jóváhagyott rádió emissziós modell, az MCE26.

A Weibo felhasználó szerint a Xiaomi Mi6s ára nagyon kecsegtető lesz, 2499 Yuan kezdőárral, ami kábé 378$ ~ 100.000 Ft. Mivel a teljesítményben nincs változás, tehát Snapdragon 835 fog benne ketyegni, a szokásos RAM/ROM párossal, így ez egy nagyon baráti ár.

Izgatottan várjuk a fejleményeket, ez az év még tartogat meglepetéseket!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ