Ha valaki tud rá racionális magyarázatot arra, hogy a gyártók miért méregetik egy titkos készülékük teljesítményét, az ne tartsa magában…

Szóval! Geekbench oldalán megint felbukkant egy “Xiaomi StRaKz” névre hallgató rejtélyes telefon, ami Qualcomm Snapdragon 625 procival rendelkezik, 4GB RAM és Android 8.1.0 fut rajta. Hasonló felépítésű a Redmi S2, Redmi Note 5, Redmi 5 Plus, Redmi Note 4, Redmi Note 4X, Redmi 4 Prime, Mi Max 2, Mi A1 és az Mi 5X. Így idén ez egy újabb alacsony költségvetésű telefon lehet, talán az új “S” sorozat legújabb tagja lesz?

A mért eredmények elég gyengék, ahhoz képest, hogy ugyan ezzel a vassal jobb eredményt értek el az előző telefonok, ez betudható a rendszer hibájának, mivel az a processzor alap frekvenciáját is 0-nak írja.

Na akkor eddig tartott a pletyka része, most jöjjön a valóság. Ez nem más mint a Xiaomi Redmi Note 4X Stock Android 8.1.0 kernel tesztje, amit Revanth Strakz fejlesztő készít. A munkáját XDA fórumán és Githubon is megtekinthetitek, nincs benne semmi különös.

Bocsi a klikkvadász címhez és tartalomhoz, de legalább már így tudjátok, hogy más oldalakon lehozott döbbenetes új Xiaomi telefon cikkek nem fedik a valóságot…

2 HOZZÁSZÓLÁS