web analytics
KezdőlapHírekPletyka Újabb infók a Redmi S2 telefonról

[PLETYKA] Újabb infók a Redmi S2 telefonról

Nem rég írtunk egy ismeretlen Xiaomi telefonról, ami M1803E6E modellszámmal jelent meg a TENAA oldalán. Ez a készülék, ami a pletykák szerint a Redmi S2 nevet kaphatja megkapta a 3C engedélyt, ami Kínában a nálunk ismert CE jelöléssel párhuzamos, így a készülék megkapta az értékesítési jogot.

A 3C tanúsítvánnyal a telefonról semmi újat nem tudunk meg, de a TENAA adatai szerint ez a telefon a nem rég bemutatott Xiaomi Mi 6X-re kísértetiesen hasonlít, az antenna elválasztó csíkokban lelhető fel némi különbség. Az alkatrészekben sem lehet ugyan az, valószínűleg gyengébb processzort kap, viszont a kamera rendszer maradhat. Leginkább a Redmi S2 helyett a Redmi Note 5 Lite nevet adnánk.

A kamera elrendezés ugyan az, mint a Note 5 Pro-ban, csak gyengébb képérzékelőkkel. Hátul 12 és 8MP páros szolgáltatja az elődöktől jobb képminőséget, az előlapi marad az 5MP szokásos minőségben, ám portré móddal. Processzor sebességéből ítélve (2GHz) Snapdragon 625 vagy 630 kerülhet bele, ha tényleg lowbuget telónak szánják. A memória ás háttértár páros a szokásos felállás: 2/16, 3/32 és 4/64GB. A képernyője marad 6″ ami alá egy 3.000mAh aksi kerülhet (3010mAh mint Mi 6X) és a színekben is bővelkedik, fehér, ezüst, szürke, fekete, arany, rózsa arany, kék, piros és rózsaszín színekben pompázhat.

Ennél több infónk nincs róla, a TENAA is csak ennyit tud róla, de 3C engedély már van, szóval hamarosan találkozhatunk vele.

 

Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -spot_img

Legújabb cikkek

spot_img