KezdőlapHírek Szeptemberben jön a Xiaomi Mi Mix 3

[PLETYKA] Szeptemberben jön a Xiaomi Mi Mix 3

Mindenki tisztában van a Mix sorozat kimagasló képernyő-test arány trend teremtésével, amit jócskán követett minden gyártó. A teljesképernyő versenyben jelenleg nem a Xiaomi a vezető márka, a notch bevezetése sem hozta azt az áttörést, amit a rajongók elvártak (személyes vélemény szerk.) és a tényleges teljes képernyőt az Oppo és a Vivo márkák valósították meg. Erről is írtunk már, a saját megoldásaikról, amivel vagy az összes kamerát a házba rejtették, vagy csak az elülsőt. A Xiaomi ebben a versenyben nem fogja magát hagyni és okulva a konkurencia remek megoldásaiból, továbbfejlesztve be fogja mutatni, hogy lehet ezt jobban is csinálni.

A cég a következő Mix telefonjába fogja bemutatni azt a technológiát, amit már a két konkurens terméke előtt meg kellett volna oldania. A Mix 3 hozza el a Xiaomi telefonjai közé a valós és kimagasló teljes képernyőt és az első Mix képernyő-test arányának csökkentett változatát. A fenti kép kezdett a napokban keringeni a kínai weben, amin a legjobban a megakad a szemünk, az a telefon tetején kiálló szögletes valami. Na az lesz a felugró szelfi kamera a Mix 3-ban.

Ha ez igaz, akkor valóban trónkövetelő telefon lesz a Mi Mix 3. Amint láthatjuk, az alsó káva teljesen eltűnt, így a fenti is reményeink szerint. Mivel a kamera a házból fog motorikusan előbukkanni, ha szükség van rá, az érzékelők és a beszéd hangszóró még nem biztos, hogy így el lesz tüntetve a felső káváról. Hova kerülhet? Vékony felső kávába? Még mindig sziget fog benyúlni a képernyőbe? Nem tudhatjuk. De ha a dátum igaz, kicsit több mint egy hónap van a bemutatásig és addig persze FCC és TENAA is jelenteni fogja a készülék kinézetét és paramétereit. Nagyon várós!!!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img