A napokban a Xiaomi-ról szóló hírek 90%-a 20-án bemutatandó Xiaomi Mi 9 telefonról szólnak. Ha be szeretnéd pótolni az apró híreket, akkor csatlakozz a Helloxioami csoporthoz! De abból a kevésből, ami mellette olvasható, a Redmi Note 7 megjelenése a sláger Indiában, 2019. február 28-án.

Ha jobban megfigyeljük a reklámanyagon szereplő 7-es szám felső részét, rejtett utalásokat találhatunk a megjelenő telefon tulajdonságaira. Ezt támasztja alá az XDA közössége is, akik részletekbe menően kitárgyalták a látottakat és furcsaságokat véltek felfedezni.

Fellelhető a dupla kamera, a 4.000 mAh akkumulátor, a hang modul, notch, stb. és egy érdekes rész, amely a képernyő alá épített ujjlenyomat olvasóra utal. Ha igazak a pletykák, akkor lehet újra megesik, hogy szinte ugyan azt telefont kicsi változtatásokkal más néven jelentetnek meg Indiában (Redmi Note 5 – Redmi Note 5 Pro).

A Redmi Note 7 Pro Sony IMX586 48 megapixeles elsődleges érzékelőt kap, persze mellette ott lesz az 5 MP segéd modul is a portré képekhez. Processzor is frissítve lesz Qualcomm Snapdragon 675-re, a RAM/ROM páros marad a Kínában megjelenő testvérével megegyezően. Akkumulátor, mint fentebb írtam, 4.000 mAh marad 18W-os gyors töltés funkcióval, reméljük a töltőt is mellékelik…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ