A Redmi K20 és K20 Pro kínai bemutatását követően 2 héttel megjelent a Redmi K20 Global változatban, Mi 9T néven. Ezt a modell hazánkban már beszerezhető, az első megrendelőhöz már eljutott. Mi is épp teszteljük, eddig szimpatikus készülék.
Viszont sokatok kivár, reménykedik az erősebb változat, az Mi 9T Pro megjelenésében. A pletykákat még nem erősítették meg. Sejthető volt egyébként, hogy ez régiónkénti átnevezés nem szűkíti a palettát, csupán idő kérdése hogy megjelenjen az erősebb változat is. Az Mi 9 köszöni szépen, népszerű a piacon, ára folyamatosan csökken. Szeretjük, megszoktuk.

A nagyobb akkus, jack slotos, pop up kamerás Mi 9 T Pro viszont sokakban felkeltette a birtoklási vágyat. Ha hinni lehet ennek a pletykának, akkor Yu Man, a Xiaomi orosz üzletágának vezérigazgatója megerősítette, hogy a Xiaomi Mi 9T Pro hamarosan megjelenik Oroszországban. Ezt követően a lengyel vezetőktől is hasonló válsz érkezett. A megjelenés nyár végén várható, azaz szeptember elején számíthatunk B20-as változatra.
Ezt szeretnénk mihamarabb hivatalos megerősítéssel is alátámasztani.

Szakértő szemek kiszúrták, hogy belső konstrukcióban a Redmi K20/Pro/Mi 9T/Pro a Poco F1-re hasonlít, tehát nem egyszerű a szervizelése, pláne gyakorlatlan kezek okozhatnak benne tetemes károkat. Itt is érezhető, hogy nem a Mi 9 továbbfejlesztett változata, cserébe nincs notch, és 2 napot kibír egyetlen töltéssel.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ