KezdőlapHírekPletyka MWC 2018 előtt kiszivárgott a Xiaomi Mi7 ára

[PLETYKA] MWC 2018 előtt kiszivárgott a Xiaomi Mi7 ára

A közelgő éves Mobil Világkongresszus számos csúcs készülék születésének ad otthont, míg néhányan az MWC után egyedülálló, saját maguk által rendezett eseményen mutatják be. A Xiaomi egyike azoknak a széleskörű gyártóknak, akik zászlóshajóját a rendezvényen mutatja be, a vállalat korábban megerősítette, hogy az új készüléke, az Mi7, az SD 845-tel fog érkezni. Az elmúlt napokban, hetekben rengeteg pletyka járta körbe az internetet, de ezek közül a legfontosabb csak ma jött, a telefon ára.

A Tech.Ifeng jelentése szerint a Xiaomi Mi 7 drágább lesz, mint az Mi sorozat Xiaomi telefonjainak előző generációja. A jelentés azt állítja, hogy a Xiaomi Mi 7 árat a 3.000 Jüan (~ 475 dollár) kezdeti ártól lesz elérhető, ami azt jelenti, hogy a Xiaomi magasabb szintű specifikációval kínálja majd a készüléket, ezáltal lesz magasabb az ár.

Pont egy hónap van még hátra a bemutatóig, az eddig összegyűlt pletykák szerint teljes képernyős lesz, mint az idei trendi telefonok, dupla hátsó kamera, ami alap felszereltség már, hátra kerül az ujjlenyomat olvasó (nem a képernyő alá), mert elől csak felül lesz egy kis káva, amiben az érzékelők, hangszóró és szelfi kamera foglal helyet. Más pletykák szerint ebből is két féle méretben, mármint külső méretben lesz kapható. A kisebbik 5,65″ , míg a nagyobb 6,01″ (ezek hogy jönnek ki?) kijelző átlóval fog rendelkezni, állítólag OLED kijelzővel (reméljük nem), 18:9 képaránnyal. A Snapdragon 845 SOC már biztos, 8GB RAM is tuti és persze az Android Oreo alapú MIUI9.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img