[PLETYKA] MWC 2018 előtt kiszivárgott a Xiaomi Mi7 ára

2983
- Hirdetés -
()

A közelgő éves Mobil Világkongresszus számos csúcs készülék születésének ad otthont, míg néhányan az MWC után egyedülálló, saját maguk által rendezett eseményen mutatják be. A Xiaomi egyike azoknak a széleskörű gyártóknak, akik zászlóshajóját a rendezvényen mutatja be, a vállalat korábban megerősítette, hogy az új készüléke, az Mi7, az SD 845-tel fog érkezni. Az elmúlt napokban, hetekben rengeteg pletyka járta körbe az internetet, de ezek közül a legfontosabb csak ma jött, a telefon ára.

A Tech.Ifeng jelentése szerint a Xiaomi Mi 7 drágább lesz, mint az Mi sorozat Xiaomi telefonjainak előző generációja. A jelentés azt állítja, hogy a Xiaomi Mi 7 árat a 3.000 Jüan (~ 475 dollár) kezdeti ártól lesz elérhető, ami azt jelenti, hogy a Xiaomi magasabb szintű specifikációval kínálja majd a készüléket, ezáltal lesz magasabb az ár.

Pont egy hónap van még hátra a bemutatóig, az eddig összegyűlt pletykák szerint teljes képernyős lesz, mint az idei trendi telefonok, dupla hátsó kamera, ami alap felszereltség már, hátra kerül az ujjlenyomat olvasó (nem a képernyő alá), mert elől csak felül lesz egy kis káva, amiben az érzékelők, hangszóró és szelfi kamera foglal helyet. Más pletykák szerint ebből is két féle méretben, mármint külső méretben lesz kapható. A kisebbik 5,65″ , míg a nagyobb 6,01″ (ezek hogy jönnek ki?) kijelző átlóval fog rendelkezni, állítólag OLED kijelzővel (reméljük nem), 18:9 képaránnyal. A Snapdragon 845 SOC már biztos, 8GB RAM is tuti és persze az Android Oreo alapú MIUI9.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -