Már nagyon sokan várják a legnagyobb Xiaomi telefon érkezését, a Mi Max 3-at. Minden pletykára és hírre vele kapcsolatban rajongók hada mozdul meg, ami nem meglepő, hisz ekkora képernyő méretnek nagy rajongótábora van. A kínai 3C felületén feltűnő M1807E8S jelölésű mobilról gondolja az internet népe, hogy ez lesz a Max 3.

A fenti képen az állítólagos Xiaomi Mi Max 3 képernyője. Egyébként simán lehetne is, hisz 6,99″ képátló, teljes képernyő, 18:9 képarány megfelel a mai trendnek, csak a kis rés felül vajon mi lehet? Annyi hely marad az érzékelőknek? Notch lesz? De ha nem, akkor hol vannak az előlapi érzékelők, kamera, stb.? Sok itt a kérdés…

A fenti videóban pedig a Xiaomi Mi Max 3 hátlapjának gyártási folyamatát láthatjuk. Szokásos hátlap, a megszokott elrendezéssel. Dupla hátsó kamera függőlegesen elhelyezve, középen ujjlenyomat olvasó és természetesen fém ház.

Ami a két alkatrész között van, csak találgatunk, de reményeink szerint 5.000 mAh aksit kap, Qualcomm Snapdragon 710 SoC és persze 4/128GB RAM/ROM párost, ami akár 6/128 is lehetne, elfér. Bőven.

1 hozzászólás