KezdőlapHírek Még szeptemberben érkezik egy 300$ alatti csúcsmobil

[PLETYKA] Még szeptemberben érkezik egy 300$ alatti csúcsmobil

A Xiaomi a Pocophone sikerét meglovagolva, tervez egy saját olcsósított csúcstelót piacra dobni még ebben a hónapban. A Poco F1 telefont már bemutattuk, még ma jön a teljesítményéről egy kis szösszenet, majd fényképezőjéről egy képes kalendárium.

Az még nem derült ki, hogy milyen márkanév alatt fog az új népmobil a piacra kerülni, csak reméljük, hogy Mi logó fog visszaköszönni a készülék hátuljáról. Nem, nem a Mix 3 lesz ez, az majd csak októberben fogjuk megismerni. Weibo felületén egy bennfentes árulta el, hogy még szeptember közepén a Xiaomi egy tradicionális árcédulával fog előrukkolni a felső szegmensben.

A 1.999 Jüan (~82.375 Ft) már már kötelező ár egy csúcstelefon belépő verziójának, de még az sem biztos, hogy ez valós, vagy egyáltalán megoldható e, mivel az alkatrészek árfolyama igen csak megnövekedett. Az sem kizárt, hogy a Xiaomi elindítja Kínában a Poco F1 telefont saját néven és olcsóbb árcédulával, mint Indiában.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img