KezdőlapHírek Még idén jöhet egy hajtogatható Xiaomi Mi Mix telefon

[PLETYKA] Még idén jöhet egy hajtogatható Xiaomi Mi Mix telefon

A Xiaomi az elmúlt egy évben is már elég szabadalmat nyújtott be egy hajtogatható képernyős telefonra, még tavaly Lin Bin egy videóban be is mutatott egy ilyen készüléket, de azóta nagy a csend. A mai napig.
A Xiaomi egy újabb hajtogatható telefon szabadalmát nyújtotta be, ami valószínűsíthető, hogy a Mi Mix családot fogja bővíteni, mivel az új és futurisztikus megoldások általában az a sorozat kapja meg mindig. Ezek lehetnek a Xiaomi Mi Mix 4 vagy csak Mi Mix Foldable egyszerűen. A Whylab Weibo blogon találtunk utalást a szabadalomra és még némi információt is a megjelenésről és a telefonról.

A QCC.com oldalon található szabadalom szerint ez lesz az első telefonja a Xiaomi-nak, amely idén kiadásra is kerülhet, a bejegyzés szerint akár már áprilisban. A bejegyzésben dupla kijelzőt is megemlítik, amelyből az egyik 7″ átmérővel fog rendelkezni, 120 Hz képfrissítéssel, amelyet a Qualcomm Snapdragon 888 SoC fog meghajtani. A fő kamerája alatt, a 108 MP Samsung legújabb szenzorja foglal helyet, emellett 5.000 mAh akkumulátorra lehet számítani, 67 W-os gyorstöltéssel.

Gyakorlatilag kaptunk egy újabb HA és LEHET, de inkább feltételes pletykát, szóval ne kezeljétek fix infónak! De kíváncsian vagyunk a véleményetekre, hogy kell-e egy ilyen telefon és ha igen, akkor még mit várnátok tőle? A kérdések és megjegyzések jöhetnek a Facebook oldalunkra!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek