KezdőlapHírekPletyka Már tesztelik a Xiaomi Redmi Note 5 telefont, Snapdragon 632 processzorral

[Pletyka] Már tesztelik a Xiaomi Redmi Note 5 telefont, Snapdragon 632 processzorral

Az utóbbi pár hétben a nagy port kavart Redmi 5 és Redmi 5 Plus megjelenő telefonok teljesen uralták a nagykijelzős Redmi sorozat piacát. Bár mindenki még mindig várja a Redmi Note sorozat legújabb tagját, a Redmi Note 5-öt, de a pletykák eddig elvetették ennek megjelenését, az utóbbi napokig. Felmerült pár oldalon, hogy talán még is lesz belőle valami, de akkor mitől lesz Note? Vagy egyáltalán Note lesz?

A legfrissebb jelentések megerősítik, hogy Xaomi jelenleg teszteli a Redmi Note 5-öt, amelyről korábban azt állították, hogy nem létezik. Bár a Xiaomi rajongói ilyen sokáig várták ezt az okostelefont, a 2018 második negyedévéig még várniuk kell arra, hogy a készülék kiadásra kerüljön. A pletykák azt állítják, hogy ez az okostelefon fogja használni a még be nem mutatott Snapdragon 632 processzort, ami végre valamiféle előrelépést jelent a teljesítményre nézve.

Az 1,8 GHz-es órajelet feldolgozó processzoron kívül, a Xiaomi Redmi Note 5 egy 5,99 hüvelykes FullHD+ kijelzővel érkezik, amely 18:9 képarányú. 4 GB RAM memóriával büszkélkedhet, miközben a belső memória specifikációja még mindig kérdése, de 64 GB-os tárhelynél kevesebb és bővíthető lesz, elég kiábrándító. A kamera tekintetében kétkamerás összeállításra számítunk, amint azt a legutóbbi képeken is láttunk, de Redmi Pro elrendezésben. Két 12MP-es érzékelő kerülhet hátulra, míg az első szelfi kamera a szokásos 5MP lehet. További részletek még nem ismertek…

Az előrejelzések szerint a Xiaomi Redmi Note 5 körülbelül 1,599 Yuan (kb. 245 dollár) árcimkével kerül ki a virtuális polcokra. De ezzel az árképzéssel, ha több lesz, mint 200$, még vásárlókat is veszthet a Xiaomi.

A TEENA és egyéb hivatalos oldalakról szerzett képeken még mindig nem a szokásos kétkamerás felépítés látható, hanem a jól ismert Redmi Pro. Talán Redmi Pro 2 jön? Ráadásul a Snapdragon 632 SoC-ról sem olvasni szintes semmit, de egyes források szerint egy lebutított 636-ról van szó. Öööö… hova butítják le? 1,8GHz a 636 így is… néha érthetetlen, hogy mit vesznek készpénznek a hírportálok. Te mit gondolsz? Melyik 6-os sorozatú processzor várható a Redmi Note 5-ben és szerinted van létjogosultsága a Redmi 5 és Plus mellett?

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img