- Hirdetés -
()

11 nap van hátra a hónapból és a jelek szerint, na meg a pletykák és spekulációk is azt sugallják, hogy a hónap végén valami nagyra készül a Xiaomi. Eddig csak találgatás volt a bemutató dátuma, ki 23, ki 25-re tippelt, de legutóbb már a 31 a befutó.

Weibo-ra felkerülő plakát még nem mond túl sokat, sem új infóval sem kecsegtet, de mint Lei Jun is megerősítette, hogy a hónap végén kerül megrendezésre Shanghaj-ban az idei legnagyobb Xiaomi rendezvény.

Az esemény elég nagy létszámú vendég befogadására lesz alkalmas, összesen 5000 férőhelyes csarnokba már a jegyek értékesítését is elkezdték. Két féle jegy váltható az eseményre, a hozzá tartozó ajándékcsomag tartalmától függően. Ez nem újdonság, általában a legnagyobb eseményeken ez bevett szokás, hisz több ezer Xiaomi ajándékot csak nem adhatnak a nézőknek ingyen. Az olcsóbbik jegy 799 Jüanba, az az 33.800 forintba, míg a drágább 1.999 Jüan, 84.700 forintba kerül. Valószínűleg kisebb ajándékok és egy Mi Band 3 a tartalma az alacsonyabb jegynek, a nagyobb táskában már biztos egy telefon lesz. Na de melyik?

A várakozásnak megfelelően, pletykáknak és spekulációknak is alapja 4 telefon és egy hordozható okos eszköz bemutatása. A legkézenfekvőbb a Xiaomi Mi7 és a Mi Band 3 bemutatása, de a kiszivárgott infók alapján lesz még egy telefon, ami 6 colos kijelzővel fog bemutatkozni. Régebben úgy gondoltuk, hogy Mi7 Plus néven fog debütálni. De ahogy telik az idő, egyre többen beszélnek egy olyan készülékről, amit a Xiaomi 8-ik évfordulójára tartogat, de mondják Mi8-nak is. De lehet ez a Mi Max 3 lesz, hisz a Mi Max 2 is ilyenkor mutatkozott be a nagyérdeműnek.

Hamarosan minden ki fog derülni.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -