[PLETYKA] Már kaphatóak a jegyek a május végi nagy Xiaomi eseményre

700
- Hirdetés -

11 nap van hátra a hónapból és a jelek szerint, na meg a pletykák és spekulációk is azt sugallják, hogy a hónap végén valami nagyra készül a Xiaomi. Eddig csak találgatás volt a bemutató dátuma, ki 23, ki 25-re tippelt, de legutóbb már a 31 a befutó.

Weibo-ra felkerülő plakát még nem mond túl sokat, sem új infóval sem kecsegtet, de mint Lei Jun is megerősítette, hogy a hónap végén kerül megrendezésre Shanghaj-ban az idei legnagyobb Xiaomi rendezvény.

Az esemény elég nagy létszámú vendég befogadására lesz alkalmas, összesen 5000 férőhelyes csarnokba már a jegyek értékesítését is elkezdték. Két féle jegy váltható az eseményre, a hozzá tartozó ajándékcsomag tartalmától függően. Ez nem újdonság, általában a legnagyobb eseményeken ez bevett szokás, hisz több ezer Xiaomi ajándékot csak nem adhatnak a nézőknek ingyen. Az olcsóbbik jegy 799 Jüanba, az az 33.800 forintba, míg a drágább 1.999 Jüan, 84.700 forintba kerül. Valószínűleg kisebb ajándékok és egy Mi Band 3 a tartalma az alacsonyabb jegynek, a nagyobb táskában már biztos egy telefon lesz. Na de melyik?

A várakozásnak megfelelően, pletykáknak és spekulációknak is alapja 4 telefon és egy hordozható okos eszköz bemutatása. A legkézenfekvőbb a Xiaomi Mi7 és a Mi Band 3 bemutatása, de a kiszivárgott infók alapján lesz még egy telefon, ami 6 colos kijelzővel fog bemutatkozni. Régebben úgy gondoltuk, hogy Mi7 Plus néven fog debütálni. De ahogy telik az idő, egyre többen beszélnek egy olyan készülékről, amit a Xiaomi 8-ik évfordulójára tartogat, de mondják Mi8-nak is. De lehet ez a Mi Max 3 lesz, hisz a Mi Max 2 is ilyenkor mutatkozott be a nagyérdeműnek.

Hamarosan minden ki fog derülni.

- Hirdetés -