KezdőlapHírekPletyka Kiszivároghatott a Xiaomi Mi7(8) előlapi moduljáról egy kép

[PLETYKA] Kiszivároghatott a Xiaomi Mi7(8) előlapi moduljáról egy kép

Ma reggel a Xiaomi bejelentette, hogy hamarosan valami nagy dolgot készülnek bemutatni Shenzhen városában, ami érdekes, hogy nem a fővárosban, Pekingben tartják.

A hely már biztos, de hogy mit mutatnak be az már nem. Vagyis az biztos, hogy a következő szupertelefon, de hogy melyiket, az már kérdéses. Értelemszerűen az Mi7 következik, de egyes pletykák szerint Mi8 is lehet belőle, de a legújabb szóbeszéd alapján Mi7 és egy 8-ik évfordulós Xiaomi telefon is bemutatkozhat. Órákkal ezelőtt Weibo hasábjain felbukkant egy érdekes fénykép egy telefon előlapi érzékelőiről, burkolat nélkül.

Nem, ez nem az iPhone X előlapi moduljai, azok teljesen máshogy néznek ki, ha bár elsőre úgy tűnhet. Nem is a Huawei, az ennél kisebb és nincs benne 3D mélység érzékelő. A képernyő tartalma alapján joggal feltételezhetjük, hogy ez bizony az első Androidos 3D arcfelismeréssel rendelkező Xiaomi telefon lesz. A 3D arcfelismerést Android telefonokhoz a Qualcomm, a Himax Technologies és a Truly Opto-Electronics közösen fejlesztette ki. Az Apple megoldásához teljesen hasonlóan, ám más elrendezésben a pontos 3D arcfelismeréshez szükség van több összetevőre, mint infravörös kamerára és mélységérzékelésre.

Ezen felül természetesen az egyik legbiztonságosabb Arc alapú feloldás mellett ott lesz az ujjlenyomat érzékelő a képernyő alatt, ami Lei Jun is megerősített, egy Weibo beszélgetésben.

Az első ilyen telefont a Vivo hozta ki még 2017-ben, ezt követte a Huawei és most a Xiaomi mutatja be ezt a technológiát. Ha hihetünk a pletykáknak, 10 nap múlva minden kiderül.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img