KezdőlapHírekPletyka Kiszivárgott a Xiaomi Mi7 főbb tulajdonságai

[PLETYKA] Kiszivárgott a Xiaomi Mi7 főbb tulajdonságai

A Xiaomi M7-ről tudjuk, hogy már készen van, a megjelenéséről viszont csak pletykák szólnak. Ezekből annyit tudunk, hogy nem az idei MWC hőse lesz, hanem később fogjuk megismerni. A hó végén az MWC 2018 nagy Xiaomi bemutatón a Xiaomi Mi Mix 2s fog bemutatkozni, de az Mi7-ről már többet tudunk, hisz állítólag kiszivárgott egy kép a telefon Beállítások menüjéből.

A kép szerint 5,6″ átmérőjű, 18:9 képarányú és FHD+ felbontású kijelzője lesz, természetesen Qualcomm Snapdragon 845 SOC, 8GB RAM, 128GB tárhely, dupla 16MP hátsó kamera és 4480 mAh akkumulátor. Ez valószínűleg, a nagyobb, drágább kivitel, e mellett lesz még egy 4/64-es ugyan ilyen telefon. A MIUI9 verziója, 8.1.30 napi kiadású heti béta, tehát még koránt sem stabil. Android alap Oreo lesz, 8.0 vagy 8.1, addigra már azt is megcsinálják rendesen.

Az eddigi pletykák szerint 2 méretben jelenhet meg az Mi7, tehát a fenti lesz a kisebb 5,65″ képátlóval és az Mi7 Plus 5,95″ lehet. Ez csak pletyka, semmi alapja nincs, csak megint az almafanok gondolják túl…

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img