- Hirdetés -
()

A Xiaomi M7-ről tudjuk, hogy már készen van, a megjelenéséről viszont csak pletykák szólnak. Ezekből annyit tudunk, hogy nem az idei MWC hőse lesz, hanem később fogjuk megismerni. A hó végén az MWC 2018 nagy Xiaomi bemutatón a Xiaomi Mi Mix 2s fog bemutatkozni, de az Mi7-ről már többet tudunk, hisz állítólag kiszivárgott egy kép a telefon Beállítások menüjéből.

A kép szerint 5,6″ átmérőjű, 18:9 képarányú és FHD+ felbontású kijelzője lesz, természetesen Qualcomm Snapdragon 845 SOC, 8GB RAM, 128GB tárhely, dupla 16MP hátsó kamera és 4480 mAh akkumulátor. Ez valószínűleg, a nagyobb, drágább kivitel, e mellett lesz még egy 4/64-es ugyan ilyen telefon. A MIUI9 verziója, 8.1.30 napi kiadású heti béta, tehát még koránt sem stabil. Android alap Oreo lesz, 8.0 vagy 8.1, addigra már azt is megcsinálják rendesen.

Az eddigi pletykák szerint 2 méretben jelenhet meg az Mi7, tehát a fenti lesz a kisebb 5,65″ képátlóval és az Mi7 Plus 5,95″ lehet. Ez csak pletyka, semmi alapja nincs, csak megint az almafanok gondolják túl…

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -