- Hirdetés -
()

Tavalyhoz képest idén a Redmi Note sorozat frissítése eddig kissé szegényes. Míg a Redmi Note 4-ből vagy hat féle variánst is megszámolhatunk, addig az idei Note 5 családból eddig 2 darab látott napvilágot. A Redmi Note 5A és a Redmi Note 5A Prime.

Ezért is lettünk izgatottak a ma kiszivárgott képek miatt, hisz nem hogy csak egy Redmi Note 5A nagy tesóját pletykálták ki, hanem valami egészen mást.

Ez már valami! Teljes képernyős Remi Note, 18:9 képernyő aránnyal azért nem semmi! A Vivo, Oppo és hasonló kínai márkák már kijöttek hasonló, olcsó költségvetésű, nagy képernyős, középkategóriás telefonnal, épp itt az ideje, hogy a Xiaomi is lépjen ezen a piaci szegmensen.

A hátlapot elnézve, marad a Redmi Note sorozatra jellemző dizájn, de a legszembetűnőbb változás a dupla kamera. Ilyet legutoljára a Redmi Pro telefonba láthattunk, ami elég érdekes az eddig megszokott vízszintes elrendezéstől.

A vasról csak erős pletykák szólnak, de legtöbb helyen a processzort a legújabb MTK-t képzelik bele, P25 vagy P30 és nem Snapdragont (feketepont). A hátlapi kamerák felbontása sem követi a duplakamerás rendszereket, nem az optikával játszanak, hanem a felbontással. Az egyik 16 megapixel, míg a másik csak 5 megapixel, ami a portré képek elmosott hátteréhez épp elegendő. Akkumulátort legalább egy 4000 mAh illene belerakni, szerintem sokaknak inkább az üzemidő a fontos, nem pedig az a 3 mm vastagság pluszban.

Árakban nagyon előreszaladunk, bár a Redmi sorozathoz illő alacsony árakat figyelembe véve, az alap 3/32-es 999 Yuan, a 4/32-es 1299 yuan és a 4/64-es 1599 Yuan körül lehet majd.

Szerintetek is Redmi Note 5 sorozat tagja lesz, vagy Redmi Pro Note, Redmi Pro Plus, esetleg valami új Redmi sorozatra számíthatunk?

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -