KezdőlapHírekPletyka Kiszivárgott az állítólagos Mi 6X hátlapja?

[Pletyka] Kiszivárgott az állítólagos Mi 6X hátlapja?

Már a Mi 6 megjelenését követően találgatások, pletykák, állítólagos renderképek kerültek ki a nemzetközi sajtóba. A Mi 6X, és a Mi 6c bejelentését már kész tényként közölték tavaly ősszel.
Nos, 2018. január végén újabb képek szivárogtak ki, ezúttal a Mi 6x állítólagos hátlapjáról.
Egy bő hónap múlva a barcelonai MWC-n várhatjuk a Mi 7 és Mi 7 Plus bejelentését. A Mi 6 és a Mi Note 3 ára, ha lassan is, de szépen csökken. Vajon mi értelme lenne épp most egy utódnak?
Na de lássuk az aktuális pletykákat.

A képeken kísérteties hasonlóság mutatkozik az iPhone X hátlapjával, már ami a kamera elrendezést illeti. De miért dudorodik ki a kettős kamera egység ilyen csúnyán, mikor a Mi 6 esetén az OIS-el együtt is sikerült síkban kivitelezni a mérnököknek? És mi az a kis lyuk ott, ahol az ujjlenyomat érzékelőnek kellene lennie?
Ha a Mi 5X utódjának szánják, mért nem várnak vele nyárig/őszig? Az antenna vonala mindenesetre ugyanolyan, mint a Mi 5X és Mi A1 esetén.

A hátlappal együtt a rávaló szilikon tok is megmutatta magát.

 

 

 

 

 

 

És akkor jöjjön a további információ. Az újabb fotókon már a készülék előlapja látható, 18:9-es képaránnyal, 6”-os méretben, FHD+ felbontással, minimális alsó és felső kávákkal, és szinte oldalkeret nélküli kialakítással. Tudjuk, hogy ezek nem valódi képek, de akkor is.
A tok és a képek alapján a 3,5mm-es jack csatlakozó marad, az USB-C alul helyezkedik el. A infra port pedig fölül kapott helyet.
Az alumínium hátlap alatt jöhet a saját fejlesztésű processzoruk második generációja, a Surge S2, mely teljesítményben nagyjából a Snapdragon 625 szintjére kalkulálható.
Egyelőre ezek csak pletykák, úgyhogy ne vegyétek készpénznek.

 

- Hirdetés -
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img