KezdőlapHírekPletyka Kiszivárgott a Xiaomi Mi7 ára megjelenés előtt

[PLETYKA] Kiszivárgott a Xiaomi Mi7 ára megjelenés előtt

Jó rég óta várunk már a következő, mindent lenyűgöző Xiaomi telefonra, az Mi7-re. Sokszor gondoltuk, hogy na most fog megjelenni, kezdve az MWC-től május 10-ig, de az eddigi infók alapján majd csak Q3-ban fogják valójában bemutatni. Biztos? Már mi sem tudjuk pontosan, hisz hivatalos infó nincs róla, a többi meg csak pletyka.

Egy Twitter bejegyzésben találtunk egy állítólagos kiszivárgott mi.com Mi7 oldalt, ahol a telefon majd a megjelenés után lesz látható és kapható. Természetesen, mint mindig ez a kép is olyan rossz minőségű, hogy bármiféle manipuláció nem vehető észre rajta. Így hát nagyon nem kell elhinni… A kép szerint az Mi7 6/64-es változata 2.799 Jüan ~ 115.400 Ft, míg a nagyobb 6/128-as 3.299 Jüan ~ 136.000 Ft áron lesz kapható Kínában. Emlékeztek, mennyi volt a Mix 2S 6/64 ára? Nem? Pont annyi, mint fent az Mi7 6/128. hihető nem? A Xiaomi csúcskészüléke olcsóbb lesz, mint a ránc felvarrt Mix 2. 🙂

Teljes képernyő, notch, képernyő alatti ujjlenyomat érzékelő, 3D arcfelismerés, vezeték nélküli töltés, teljes kerámia ház, Snapdragon 845, 20/15MP hátsó AI kamera, 20mp szelfi AI kamera vakuval, stb. és ez mind olcsóbban mint a Mix 2s. Hajrá!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img