[PLETYKA] Júlisban jöhet a Xiaomi Smart Band 7 Pro

496
- Hirdetés -
()

A Xiaomi Smart Band 7 és NFC verziója már bemutatkozott Kínában. De az előzetes pletykákból és a firmware kódokból tudjuk, hogy a karkötőnek GPS funkciói is vannak. De nem lettek. Most viszont elindult egy olyan pletyka, hogy jön a Xiaomi Smart Band 7 Pro változat, amiben már benne lesz.

Xiaomi Smart Band 7 Pro

Először a Xiaomi egyik ajtózárjának firmware kódjában tűnt fel, a Mi Band 5/6/7 NFC verziók mellett. Ez volt az első jel, hogy a Pro karkötő valóban létezik. Ezek után már csak pletykák és tippek vannak a karkötőről, de ezeket sosem szabad félvállról venni.

Xiaomi Smart Band 7 Pro

Egyes kínai források azt állítják, hogy a Xiaomi Smart Band 7 Pro a Xiaomi 12 Ultra telefonnal fog együtt megjelenni. A Xiaomi bejelentése szerint erre pedig idén júliusban fog sor kerülni. Emellett úgy jósolják, hogy a Pro verzió méretben nagyobb lesz, mint a sima vagy NFC, olyasmi lehet majd, mint a Redmi karkötője. A nagyobb akkumulátor, NFC és GPS funkció mind bele fognak férni, ami az eddigiekbe nem. Még egy hónap és kiderül, hogy igazak a pletykák. Addig úgy is ideér a sima és/vagy az NFC verzió és azzal is megismerkedhetünk.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -