web analytics
KezdőlapHírek Júlisban jöhet a Xiaomi Smart Band 7 Pro

[PLETYKA] Júlisban jöhet a Xiaomi Smart Band 7 Pro

A Xiaomi Smart Band 7 és NFC verziója már bemutatkozott Kínában. De az előzetes pletykákból és a firmware kódokból tudjuk, hogy a karkötőnek GPS funkciói is vannak. De nem lettek. Most viszont elindult egy olyan pletyka, hogy jön a Xiaomi Smart Band 7 Pro változat, amiben már benne lesz.

Xiaomi Smart Band 7 Pro

Először a Xiaomi egyik ajtózárjának firmware kódjában tűnt fel, a Mi Band 5/6/7 NFC verziók mellett. Ez volt az első jel, hogy a Pro karkötő valóban létezik. Ezek után már csak pletykák és tippek vannak a karkötőről, de ezeket sosem szabad félvállról venni.

Xiaomi Smart Band 7 Pro

Egyes kínai források azt állítják, hogy a Xiaomi Smart Band 7 Pro a Xiaomi 12 Ultra telefonnal fog együtt megjelenni. A Xiaomi bejelentése szerint erre pedig idén júliusban fog sor kerülni. Emellett úgy jósolják, hogy a Pro verzió méretben nagyobb lesz, mint a sima vagy NFC, olyasmi lehet majd, mint a Redmi karkötője. A nagyobb akkumulátor, NFC és GPS funkció mind bele fognak férni, ami az eddigiekbe nem. Még egy hónap és kiderül, hogy igazak a pletykák. Addig úgy is ideér a sima és/vagy az NFC verzió és azzal is megismerkedhetünk.

Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -spot_img

Legújabb cikkek

spot_img