- Hirdetés -
()

Az elmúlt héten sem maradtunk szivárogtatások, pletykák, “Lite” verziós (4/64GB) Mi Note 3, vagy épp a limitált szériás Mi MIX 2 Starck verzió bejelentés nélkül. Kiderült, hogy az India hype, csak egy Redmi 5A volt, sőt még a Redmi Pro 2-ről is jött némi remény információmorzsa.

Két napja egy új Xiaomi telefon érkezését kapta fel a világsajtó, így most mi is beszámolunk róla.

Ahogy a képen is látszik, egy 18:9-es, teljes képernyős telefonról van szó, mely elsőre éppúgy lehetne Oppo, Vivo termék is, de a hátlapi “mi” logo mást sejtet.
A névválasztás sem szerencsés, mert nemcsak a forma, de a megnevezés is hajaz az Oppo-ra, “R1“, vagy “Mi R1“.
Az Oppo F5, az R11s és a Vivo V7 ellenfelének szánt új modell olcsó árcédulával hódíthat el ügyfeleket a konkurenciától.
A titokzatos Xiaomi okostelefon, a pletykák szerint rendkívül baráti áron 1,499 yuan (~ 227 dollár) lesz kapható. Specifikációk terén kevés információ került ki. Ami biztosra vehető, az az USB-C csatlakozó, és hátsó ujjlenyomat-érzékelő. Úgy tűnik, hogy elöl az egyre jobban terjedő kettős kamera rendszert is bevetik, így ez lehet az első, négykamerás Xiaomi telefon. A hírt a gyártó nem erősítette meg, így egyetlen információ sem hiteles!

A Redmi Note 5, Redmi 5, Redmi 5 Plus és a Xiaomi Mi 6C megjelenése sem biztos még, jelenlegi információk alapján december 5 lehet a bemutató napja. Amint pontosabb, bővebb információval szolgálhatunk, jelentkezünk.

 

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -