KezdőlapHírek Itt a következő telefon: Redmi Note 10/Pro

[PLETYKA] Itt a következő telefon: Redmi Note 10/Pro

December végén jött a Xiaomi Mi 11, ezen a héten jött a Xiaomi Mi 10i, hétvégén jön a Redmi Note 9T, lehet nem havonta jön egy telefon, hanem hetente?
Még tavaly, novemberben adta be a Redmi a következő telefonját az FCC-hez tesztelésre és végre kikerült a netre az eredmény. De melyik Redmi telefon lesz ez?

Az M2101K6G modellszámú Redmi telefon még nem került nyilvánosságra, így valószínűleg a következő Note sorozat első tagja lesz, így a Redmi Note 10 4G kaphatta meg az FCC minősítését. Pár pletyka szól arról is, hogy ez 5G képes készülék, de a tanúsítványban nem szerepelnek az ahhoz szükséges frekvenciák, így csak 4G lesz!

Valószínűleg lesz Redmi Note 10 Pro is, de még semmi konkrét pletyka nem szól róla. De a fentiek még csak kínai vagy indiai telefonok, a globális piacra szánt verziókról szó sincs.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek