- Hirdetés -
()

Nem új pletyka, hogy a Xiaomi a Redmi Note 5 phableten dolgozik. Logikus, hogy a 4 után jön az 5 és még az idén várható. Ismeretlen, nem hivatalos forrásból származó specifikációk és képek keringenek a pletyka oldalakon, de ma egy igen érdekes kép került elő az internet bugyrából, mégpedig a Redmi Note 5A!

Nem igazán érteni, hogy miért a gyengébb variáns került ki, eddig a Redmi sorozat, Redmi 4, Redmi 4 Prime után jött a Redmi 4A, ami a 4-es család legszerényebb változata. Valószínűleg a Redmi Note 5 teljes verziója mellett ez is be lesz mutatva? Pedig a képen látható piros dobozok és a jobb felső sarokban lévő Mi logó bizony valóságosnak tűnnek!

De az is lehet, hogy most a megszokással ellentétben a gyengébbik változattal indítanak? Majd meglátjuk. Ha kitérünk a belsőre, logikus lesz a gyengébb processzor, olcsóbb anyagok használata.

De itt a második pletyka, amiben állítólag egy kínai Xiaomi rajongó kiderítette – vagy csak kikövetkeztette – a készülő Redmi Note 5 specifikációját és közzé is tette szép képekbe foglalva:

A fenti képek alapján a Redmi Note 5 telefon 5,5″ FULLHD kijelzővel jön, Snapdragon 630 lapkával, hátul egy f/2.0 Sony Exmor 16 megapixeles kamera, míg elől ugyan ez, csak 13 megapixellel. A hátsó kamera vélhetően támogatni fogja a 4K videó felvételt és a Sony szenzornak hála ezt kevés fénynél is remekül tudni fogja. A Note 4-hez képest vékonyabb kivitelben érkezhet, ami azt jelenti, hogy sajnos az akkumulátor méretéből kell kicsit faragni, így csak 3.790 mAh fér bele. Megjelenéskor már reméljük Android 7.1.1 alapuló MIUI9 fog rajta futni!

Na most jöjjön egy kissé frissebb pletyka a Redmi Note 5A-ról! Pár órával ezelőtt egy igen keresett kínai szivárogtató írta ki a megszokott Weibo felületen a Redmi Note 5A specifikációit, ami gyanúsan elfogadható.

A Redmi Note 5A FULLHD kijelzővel, 5,5″ méretben, FT5435 FocalTech érintőképernyő technológiával, a Redmi Note 4/X telefont meghajtó Snapdragon 625 (MSM8953) SoC és 4GB+64GB RAM/Tároló párossal érkezik. A pletykák szerint, ami még lehet erős túlzás, dupla hátsó kamerát kap, mint az idei Mi6, na de nem olyan minőségben. Egy normál (OV13880) és egy széles (OV12A10) látószögű OmniVision szenzort, előre a Samsung S5K5E8 szenzor kerül és a hátlapra egy FPC1020 ujjlenyomat szenzor. Ez sem áll túl messze a valóságtól, mivel az elődje a Redmi Note 4 olyan népszerű lett Indiában, hogy a cég ezzel még nagyobb tábort szeretne magáénak tudni a keleti országban.

A legérdekesebb ami fel sem tűnik a legtöbb embernek az a női név amit említenek a kínai bejegyzésben: tiffany. Nos ez egy valóban létező, még ki nem adott telefon kódneve! Szóval ez egy ilyen valóságba burkolt, nagyon valószínű, hogy ez lesz, de azért még ne higgyünk el mindent, még várjuk meg a hivatalos megjelenést hír. Vagy pletyka. Vegyük pletykának és abból baj nem lehet.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -