[PLETYKA] Három Xiaomi Mi Mix 3 prototípus tervezet szivárgott ki már most!

777
- Hirdetés -

A Xiaomi úgy véli, hogy egy nagy forradalmat indított el a teljes képernyős mobilok piacán. Tavaly robbantotta a piacot a Mi Mix telefonnal, majd pár hónapja a következett a Mix 2. Jövő évben folytatja ezt a tendenciát, de mint tudjuk, az azóta kijött trónbitorlókat vissza kell szorítani.

Természetesen a következő modellt, melynek a Mi Mix 3-nak kell lennie, bár még nagyon korai, de már a prototípusai ma megjelentek Weibo-n. Azt gondoltuk, hogy Xiaomi kicsit tovább gondolja a dolgokat, és minden oldalról keskenyebb szélekkel fog jönni, de hogy a hátlapot is így áttervezik…

A prototípusok három különböző kivitelben készülnek, melyek hátlapjai mindegyike változó érzékelőelrendezéssel és formatervezéssel rendelkezik. A kiszivárgott képek alapján azt láthatjuk, hogy másodlagos képernyő is helyet kap hátul. Az elülső kialakítás a teljes képernyős tervezési elvvel megegyezik mint a Mix sorozatban, és egy lépéssel tovább lép, a nagyobb képernyő-test arány felé. Az előlapok nem láthatóak, mintha nem léteznek és várnunk kell jövő évig, hogy megtudjuk, vajon Xiaomi csinál-e egy abszolút teljes képernyős okostelefont.

Akkor jöjjenek a hátlap tervek:

Kizárólag a hátlap felső szegmensének komponensei változnak, a feltételezett másodlagos képernyő fix. Az első kettő terven sima egy kamerás kialakítás vehető észre, két tónusú LED vakuval, míg a harmadikon már dupla kamera kapott helyet, mint az Mi6-on. Ha lehetne szavazni, szerintem a harmadik lenne a nyerő! Szerintetek?

 

- Hirdetés -