[PLETYKA] Friss képeken az állítólagos Xiaomi R1!

1896
- Hirdetés -

Mint azt az utóbbi napok pletykáiból megtudhattuk, a Xiaomi egy új “R” sorozat fog bemutatni. A Xiaomi R1 lesz az első az új sorozatból, amiről nemrég kikerült a netre két kép, amin valószínűleg az új telefon látható.

Igaz a képeken a telefon egy erős szilikon tokban látható, de jól látható, hogy egy teljes képernyős telefonról van szó. A jack Mi fülhallgató arra enged következtetni, hogy nem klasszikus Mi sorozatról van szó, lehet hogy egyáltalán nem Mi, hanem az R a Redmi sorozat teljes képernyős változatairól.

A másik jelentős különbség, hogy az USB csatlakozó is csak MicroUSB, nem pedig USB-C, ami az Mi sorozatra utalna, ami alul a hangszóró és a mikrofon között helyezkedik el.

Lehet, hogy Redmi Note 5 Plus, vagy hasonló sem fog megjelenni, hanem az R1 lesz, és a Note 5 sorozat klasszikus gombokkal és nem teljes képernyővel érkezhet. Még idén várhatjuk a megjelenését, hogy Kínában megszerezze az Oppo és a Vivo olcsó teljesképernyős piaci dobogóját.

A képek alapján ne dőljünk be! Egy lesifotó vagy a gyárban, az összeszerelő soron, belső teszten és hasonló helyen készülnek, nem fiatalok kezében a mindennapokban, ráadásul nem egy kész 1$-os szilikon tokban. Az még nem teszi egyértelművé, hogy a telefon egy Xiaomi, mert egy Xiaomi füles lóg ki belőle…

- Hirdetés -