KezdőlapHírekPletyka Fotókon a Mi MIX 3 két színváltozatának hátsó része, ujjlenyomat-érzékelővel

[Pletyka] Fotókon a Mi MIX 3 két színváltozatának hátsó része, ujjlenyomat-érzékelővel

Aktuális Mi MIX 3 szivárogtatásunk ezúttal a készülék hátát érinti, amin érdekes dolgot fedezhetünk fel. Mindamellett, hogy már vannak hivatalos képeink, és adataink az október 25-én bemutatandó új zászlóshajóról, érkeznek még gyanús, kevésbé hihető információk, és képek is. A mostani is ilyen, vagy talán egy korábbi prototípus képe.
Az előlapon elhelyezett kettős 24MP-es kamera valós, ahogy a Lei Jun által a Weibo-n előbb publikált, majd eltávolított vízjeles éjszakai fénykép is hitelesnek tűnik.
A mostani fotókat én fenntartással kezelem. A borotvahabos flakon nem értem, miért hiányzott a kompozícióba, ahogy a mellette lévő sárga flakon is rontja az összképet. Látjuk a fekete, és kék színű Mi MIX 3-at(?), és nagyjából ahol az Mi 8 hátoldalán is található, egy-egy ujjlenyomat érzékelőt.

AZ eddigi összes adat alapján ennek nem kellene ott lennie, ahol az alsó képen ki is lett emelve. Én kizártnak tartom, hogy csak a Mi MIX 3 Special Edition művészeti kiadás kapná meg a kijelző alá épített ujjlenyomat-érzékelővel, mivel már ott az Mi 8 Explorer Edition mellett az Mi 8 Pro is, ugyanezzel a technológiával.
Az üveg hátlap egyértelmű (és a kerámia fehérben), így a Qi töltés valószínűleg alap lesz minden változatban.

 

- Hirdetés -
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img