- Hirdetés -
()

Aktuális Mi MIX 3 szivárogtatásunk ezúttal a készülék hátát érinti, amin érdekes dolgot fedezhetünk fel. Mindamellett, hogy már vannak hivatalos képeink, és adataink az október 25-én bemutatandó új zászlóshajóról, érkeznek még gyanús, kevésbé hihető információk, és képek is. A mostani is ilyen, vagy talán egy korábbi prototípus képe.
Az előlapon elhelyezett kettős 24MP-es kamera valós, ahogy a Lei Jun által a Weibo-n előbb publikált, majd eltávolított vízjeles éjszakai fénykép is hitelesnek tűnik.
A mostani fotókat én fenntartással kezelem. A borotvahabos flakon nem értem, miért hiányzott a kompozícióba, ahogy a mellette lévő sárga flakon is rontja az összképet. Látjuk a fekete, és kék színű Mi MIX 3-at(?), és nagyjából ahol az Mi 8 hátoldalán is található, egy-egy ujjlenyomat érzékelőt.

AZ eddigi összes adat alapján ennek nem kellene ott lennie, ahol az alsó képen ki is lett emelve. Én kizártnak tartom, hogy csak a Mi MIX 3 Special Edition művészeti kiadás kapná meg a kijelző alá épített ujjlenyomat-érzékelővel, mivel már ott az Mi 8 Explorer Edition mellett az Mi 8 Pro is, ugyanezzel a technológiával.
Az üveg hátlap egyértelmű (és a kerámia fehérben), így a Qi töltés valószínűleg alap lesz minden változatban.

 

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -