- Hirdetés -
()

Sok sok pletyka után talán ez egy igaznak vélhető bizonyíték arra, hogy az első Snapdragon 845 telefon nem a Xiaomi Mi7 lesz és nem is a Samsung Galaxy S9, hanem a Xiaomi Mi Mix 2s. Bár a Samsung sem az MWC-n fogja bemutatni, hanem előtte a -1-ik napon. Reméljük a Xiaomi sem tesz másként, hisz valamiért ez egy olyan verseny, amit mi halandók nem igen értünk. Aki hamarabb mutatja be, annak nagyobb a … versenyképessége?

Ez egy kamu kép, reméljük nem ilyen lesz

A legutóbbi Xiaomi csodabogár a Mi Mix 2 ugye a legutolsó Qualcomm csodával, a Snapdragon 835-el van megáldva, így a Mix 2s az idei év nagy durranásával a Snapdragon 845-el fog büszkélkedni. Na nem húzom tovább, lássuk mit gurított az állítólagos Mix 2s Antutuban!

Aztamegveszekedettbetyármindenit! Megvan az Antutu ranglistája? Nem? Nézd meg itt, aztán gyere vissza és tedd vissza az állad. Eddig az Apple iPhone 8 Plus vitte a prímet 217.385 ponttal. :D Szeptemberig lesz min dolgozniuk almáéknak, hogy ezt űbereljék! :D Na akkor szálljunk vissza a földre. Ez vagy egy remek Fotóbolt kép, vagy tényleg ennyire jó lesz az Qualcomm SoC! Mi reménykedünk az utóbbiba és valóban ekkora teljesítményt fog elérni az új eszközök. Próbáltam a konkurencia értékeit megnézni, de csak egy Antutu számot találtam Samuhoz, az meg 226.000 volt, ami szerintem nem valós. Hasonlót kellene elérnie, hisz ugyan az a SoC hajtja. Bár a magyar Samsung rajongók okkal bosszankodhatnak, hogy itthon az S9 nem Qualcomm, hanem Exynos processzorral érkezik. :(

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -