KezdőlapHírekPletyka Egy Xiaomi Valentino nevű új telefon bukkant fel a Geekbench oldalán

[PLETYKA] Egy Xiaomi Valentino nevű új telefon bukkant fel a Geekbench oldalán

Nem az első eset lenne, hogy a Xiaomi elsőként jelenik meg egy technológiával, eszközzel, alkatrésszel, mint pl. a Snapdragon 636 bevezetése a Redmi Note 5 telefonba.

A Geekbench oldalán felbukkant új telefon is erről árulkodik, egy még be nem jelentett SoC adja az alapját egy új, Valentino kódnéven szereplő Xiaomi telefon.

A Snapdragon 638 valószínűleg egy továbbfejlesztett 636 lesz, de hogy miben lesz jobb, még nem tudni, reméljük a belekerül az X20 modem minden frekvenciával. A magok száma nem változott, viszont a frekvencia annál inkább. Míg a 636 magonként 1,8GHz, a 638 csak 1,44GHz, Andreno 509 vagy újabb grafikai motor várható benne, a rejtélyes telefon 6GB ramot és Android 8.1.0 alapot kapott. Vajon melyik új telefon érkezhet? Tipp?

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img