- Hirdetés -
()

Az a friss hír járja, hogy a várva várt Xiaomi Mi Mix 2s lenne a világ első Snapdragon 845-ös okostelefonja. Ez ellentétes a széles körben elterjedt várakozásokkal, amelyek szerint a Samsung Galaxy S9-nek ugyanaz a tiszte lenne, ahogyan a Galaxy S8 volt az első kereskedelmi okostelefon, amelyet a Snapdragon 835 chip-el mutattak be. De ne felejtsük el, hogy a Sony Xperia XZ Premium volt az első amit Qualcomm Snapdragon 835 chip-el szerelve jelentetek be az MWC 2017-en, mielőtt a Galaxy S8 és S8 + értékesítése elindult volna.

Nemrég kaptunk egy jelentést, ahol egy népszerű tipster(tippelő) azt állította, hogy a Mix 2s bemutatásra kerülhet még az MWC 2018 előtt. A tipp alapjait a komponensek ellátási láncának jelentései szerint feltételezik. Ez a legfrissebb pletyka most tette a bogarat a fülünkbe, mivel azt is írja később, hogy a Mix 2s lesz az első olyan eszköz, amelyet be fognak jelenteni a Qualcomm legújabb chipjével, de a Samsung kapja a legtöbb lapkát a Galaxy S9 sorozathoz.

A Xiaomi Mi Mix 2s a vártnak megfelelően ugyan úgy teljes képernyős, keret nélküli telefon lehet, 18:9-es képaránnyal. A lelkét a fentiek alapján csak jósolni lehet, de még egyáltalán nem biztos, hogy a Snapdragon 845 lesz, hisz akkor a Mi Mix 3-at mi fogja hajtani? Lehet a következő verzió merőben más lesz küllemben és tudásban, de az biztos, hogy az idei év legerősebb processzora fogja kiszolgálni a felhasználói igényeket. Ha lesz is ilyen telefon, semmi többet nem tudunk róla, majd kiderül idővel!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -