KezdőlapHírek 2018. október 15-én jöhet a Xiaomi Mi Mix 3 (LEX)?

[PLETYKA] 2018. október 15-én jöhet a Xiaomi Mi Mix 3 (LEX)?

Már már szinte nincs új pletyka a közelgő új Mix telefonról, tudjuk, hogy csúsztatható hátlapja lesz, amiben rejtőznek az előlapi szenzorok és kamerák, képernyő alá rejtett ujjlenyomat olvasó, dupla hátsó kamera, stb. De még csak pár órája került ki Weibo-ra ez a plakát.

A minőséget hagyjuk, 21. században sem jó minőségű fotó, sem kép nem kerül ki semmiről. Mintha még mindig a Jetit fényképeznénk 0,8MP kamerával, 15x digitális zoommal. Ámbár a Weibo-n 90%-ban hamisnak állítják be, mivel a Xiaomi nem ad ki még rossz minőségben sem ilyen grafikát. Ellenben a dátumot valósnak tartják. Hamarosan úgy is megtudjuk!

Joggal kérdezheted, mi az a LEX a címben. Nos. Egy érdekes pletyka egy új sorozatról, aminek az alapja a csúsztatható Xiaomi készülékek. A Xiaomi LEX egy olyan család lesz, ami ilyen újításokkal jöhet a jövőben. Ezt némileg alátámasztják az alábbi tervek:

Két szétcsúsztatható készülék terve is be lett adva a kínai szabadalmi hivatalba, az egyik a Mi Mix 3 és egy másik, ami a pletykák alapján a Xiaomi LEX. A LEX lenne ebből az olcsóbb kivitel, mivel a Mi Mix 3 az egyik legdrágább készüléke lesz a Xiaomi-nak.

A Mi Mix 3 várhatóan RAM/ROM párosban is a csúcson lesz, 6 vagy 8GB memóriával és 64/128/256GB (pletyka szinten akár 512GB) háttértárak közül választhatunk. Még csak feltételezés, de a hátsó kamerapáros 20/20MP lesz, míg elől vagy 20, esetleg 24MP szelfi kamerával. 4.000 mAh akkumulátorát QC4.0 technológiával villámgyorsan feltölthetjük és talán még kábel sem kell majd hozzá. A dedikált AI gomb lehet nem lesz része a Mix 3-nak, hanem a LEX fogja megkapni, ami megint csak kínai belpiacos telefon lesz.

A szoftver elég kérdéses. Mármint az Android alap. Várhatóan Android 8.1.0 lesz az első MIUI 10 Stabil alapja, de várhatóan frissítik 9-esre még idén. Bár ne legyen igazam és egyből Pite kis telefon lesz.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img