KezdőlapHírek Ezt fogja tudni a Xiaomi 12 Ultra?

[PLETKYA] Ezt fogja tudni a Xiaomi 12 Ultra?

A Xiaomi 12 Ultra telefont már nagyon várjuk, hisz a Xiaomi és a Leica bejelentése után a legjobb telefont várjuk. Mármint fényképezés terén, de másban is újdonságokkal fog bírni.

Xiaomi 12 Ultra

Mint azt mindannyian tudjuk, a Xiaomi stratégiai együttműködést kötött a Leicával, első terméke júliusban kerül piacra, nem meglepő, hogy ez a gép a régóta pletykált zászlóshajó, a Xiaomi 12 Ultra. A megjelenési idő közeledtével a külvilág egyre intenzívebbé vált, különösen a megjelenés és az arculat frissítése került mindenki figyelmének középpontjába.

Yogesh Brar legfrissebb információi szerint az új Xiaomi 12 Ultra, 6.7″ 2K+ AMOLED LTPO képernyőt fog kapni, amely támogatja a magas, 120 Hz-es frissítési gyakoriságot. A Snapdragon 8+ zászlóshajó platformmal lesz felszerelve, 8GB/12GB LPDDR5 RAM+256/512GBUFS 3.1 flash memóriával kiegészítve. Ezenkívül 4.800 mAh-s akkumulátort kaphat, és támogatja a 67 W-os vezetékes gyorstöltést és az 50 W-os vezeték nélküli gyorstöltést.

Ráadásul a legnagyobb újdonsága a képalkotás, amely egy hatalmas, a hátlap közel felét elfoglaló hátsó kameramodulban lesz elhelyezve. Három kamerát tartalmaz, köztük 50 MP főkamerát, 48 MP szuperszéles és 48 MP periszkópos telefotót. A kamera képmodulját a Xiaomi és a Leica közösen építi majd, hozzáadva a Leica képalgoritmust. Támogatja a 8K filmes mester Leica videószűrőt, támogatja a Leica természetes szín- és fekete-fehér szűrőjét stb. Ez lesz a legütősebb a piacon, a Xiaomi történetében.

A hírek szerint az új Xiaomi 12 Ultra telefonnal júliusban találkozhatunk. Jelenleg a megjelenést és néhány alapvető konfigurációt nagyon titkolják. Lei Jun még azt is elmondta, hogy a Xiaomi új zászlóshajója átfogóan javítja majd a Xiaomi erejét a mobil képalkotás és a kamera terén. Legmagasabb ára is várhatóan 7299 jüanig (~413.000 Ft) emelkedhet. Várjuk és meglátjuk a további részleteket.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img