KezdőlapHírekÖsszecsukható képernyő és még Pop-Up kamera is van a legújabb Xiaomi telefon...

Összecsukható képernyő és még Pop-Up kamera is van a legújabb Xiaomi telefon szabadalmában

Egyre jobb és használhatóbb ötletekkel áll elő a Xiaomi, nem hiába, hisz most is forradalmasítani akarja a mobilpiacot, mint anno a Mix telefonnal tette. Bár jó úton halad, de még nem az igazi, mivel a megfelelő technológia még gyerekcipőben jár.
A LetsgoDIGITAL, a tervek alapján elkészítette a Xiaomi legújabb szabadalmának látványos grafikáját. Az új tervek alapján a telefon összecsukható, mint az eddigi, már megjelent Samsung Fold telefonok, a képernyőt könnyebb összecsukni, a képernyő hajlítását a házban elrejteni. A telefon hátulján fő kamera modul három lencséből áll, tulajdonságai ismeretlenek. Összecsukott állapotban, az előlapon egy nem túl nagy képernyő foglal helyet, amely inkább informális, mint használható, pl. játékra. Kinyitva viszont egy szép, nagy kijelzőt kapunk ami már mindenre IS használható. Mivel a telefon két oldala így is, úgy is majd egy sima telefon vastagsága, olcsóbb megoldásként nem a képernyő alá, vagy kilyukasztva azt helyezik el a szelfi kamerát, hanem az Mi 9T sorozatból jól ismert Pop-Up megoldást választották.

A szelfi kamerát nyitott és csukott állapotban is lehet használni, így a csukott képernyőnél is tudunk szelfizni, vagy videó hívást bonyolítani. Nyitott képernyőnél is ugyan ez a helyzet, csak már egy elég nagy képernyőn már így csoportképet is tudunk csinálni magunkról. A felugró kameramodul itt ráadásul két kamerát is tartalmaz, ami vagy a mélységélességért felel, vagy egy sima és egy ultra-széles lencse lesz az.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek