KezdőlapHírekOne Billion Views - Xiaomi első saját filmfesztiválja

One Billion Views – Xiaomi első saját filmfesztiválja

A Xiaomi bejelentette legújabb, “One Billion Views” című rövidfilmjének megjelenését, melynek főszereplője az ismert tech influenszer, Arun Maini, más néven “MrWhoseTheBoss”. Az influenszer rövidfilmjét a Xiaomi filmfesztiváljának megrendezése kapcsán mutatták be. Az ezentúl minden évben jelentkező esemény aktuális témája a világjárvány után kialakulni látszó “új normális” világa. A filmfesztivál augusztus 31-én, kedden veszi kezdetét.

A “One Billion Views” című rövidfilmben Arun arról beszél, hogyan vált elismert technológiai influenszerré az elmúlt tíz évben. Emellett arról a mérföldkő jelentőségű pillanatról is, amikor a YouTube csatornája elérte az egymilliárdos nézettséget.

A fesztivál témájához, “Az új normális” igazodva Arun a változó alkotói környezetről is kifejti a nézeteit: a kezdeti időszak és a videós tartalomkészítés kihívásain keresztül mutatja be, hol tart most az okostelefon-technológia, amely ma már minden felhasználó számára lehetővé teszi, hogy minden eddiginél könnyebben hozzon létre és osszon meg tartalmakat az eszközeiről.

Azt, hogy a tartalomkészítés mennyire egyszerűvé és mindenki számára elérhetővé vált manapság, az mutatja a legjobban, hogy magát a rövidfilmet is teljes egészében a Xiaomi Mi 11 Ultra* prémium kategóriás zászlóshajó okostelefonjával forgatták. Ebben a készülékben debütált a GN2 kameraérzékelő, amely forradalmasította az okostelefonokkal való fényképezést és videózást.

A két évvel ezelőtt, 2019-ben indított Xiaomi Studios mindig is egy olyan projekt volt az alkotók számára, amelynek keretében tartalmat készíthetnek és történeteket oszthatnak meg a világgal. Steven Senshan, a Xiaomi Studios vezetője elmondta: “Amikor elindítottuk a Xiaomi Studios-t, nem csak azt tűztük ki célul, hogy a Xiaomi okostelefonokkal csodálatos filmeket készítsünk, hanem egy globális platformot is létre akartunk hozni, ahol az alkotók világszerte kibontakoztathatják kreativitásukat a Xiaomi készülékeivel. A Xiaomi Filmfesztivál ezeket a célokat egyetlen eseménybe sűríti, amely minden évben globális fórumot biztosít a pályafutásuk különböző szakaszaiban lévő filmkészítőknek, hogy találkozzanak és megmutassák a tehetségüket az egész világnak.”

Xiaomi Film Fesztivál magyar kommentárral

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek