KezdőlapHírekOktóberben érkezik az Office 2021

Októberben érkezik az Office 2021

A Microsoft Office mindennapi életünk szerves része már évtizedek óta. Néhány éve létezik belőle előfizetéses változat, melynek neve Office 365. Azonban azoknak, akik nem szeretnének előfizetni, még mindig van hagyományos, egyszeri vásárlást igénylő Office. Ebből érkezik most új változat.

Az Office 365 felhasználók megszokhatták, hogy folyamatosan frissülnek az irodai programcsomag alkalmazásai, így nincs is külön kimondva, hogy most Office 2019-et használunk, vagy Office 2021-et, ugyanis a változás folyamatos, az előfizetők előrehaladottabb szoftvert használnak, mint az egyszeri vásárlók.

Épp ezért az új Office azoknak lesz új, akik még netán a 2016-os, vagy a 2019-es “dobozos” Office termékeket használják.

Az újdonságok közé tartozik a sötét mód, az OpenDocument 1.3 támogatása, új Excel függvények, optimalizált diavetítés-rögzítés a PowerPointban, és a felhasználói felületet érintő kisebb-nagyobb változások.

A Microsoft 5 évnyi támogatást biztosít a szoftverhez, mely azt jelenti, hogy 2026 Októberéig támogatják hibajavításokkal, biztonsági foltokkal. A korábbi Office verziók támogatása 2025-ben jár le, így érdemes lehet várni még a cserével, ha nincs szükség az újdonságokra.

Az október 5-én érkező új Office ára a Microsoft februári álláspontja szerint változatlan, azonban az Office 365 áremelkedését követően kérdés, hogy nem döntenek-e másképp.

Ez október elején mindenképp kiderül, amikor is érkezik a Windows 11, és az Office 2021.

A Microsoft 365 mellé érkezett egy Windows 365 nevű, felhőalapú virtuális Windows 10 gépet biztosító szolgáltatás is. Fontos tudnivaló, hogy a kettő nem összekeverendő, a Windows 365-höz nem jár alapjáraton Office licensz, azt külön meg kell vásárolni, vagy elő kell fizetni.

A Xiaomi és Redmi laptopok Windows 11 támogatottságáról ebben a cikkünkben írtunk.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek