- Hirdetés -
()

Sokan rosszul használjuk a fogkefénket. A gyakori fogínyvérzések, sebek, fogkopások egyik oka, hogy rossz irányba, túl gyorsan, és túl erősen mossuk a fogunkat. A Xiaomi egy új elektromos fogkefét találta fel, az Oclean One-t. A fogkefe 12 fogmosási módot ismer, beleértve az érzékeny és normál fogakat is, és hatékonyan eltávolítja a lepedéket.

Oclean One:

  • 4 fogmosási sebesség: érzékeny, puha, normál, intenzív
  • 3 fogmosási mód: standard, fogfehérítés, masszázs
  • 42 000 percenkénti fordulat
  • kiváló minőségű DuPont® és Pedex® sörték
  • 60 nap töltés nélkül

Az Oclean One-nal szórakozás a fogmosás. A készülék kialakítása kényelmes, a dizájn modern, letisztult. A fogkefe nyele IPX7 minősítésű, azaz vízálló. Antibakteriális bevonattal rendelkezik, amely megszünteti a baktériumok 99,9% -át.

A fogkefe számos egyéb tulajdonsággal büszkélkedhet. A Bluetooth 4.2-nek köszönhetően távirányítható okostelefon alkalmazással. Ellátták vízhatlan hangszóróval, így a készülék figyelmeztet, amikor eljött az ideje az irányváltásnak, vagy amikor meg kell szakítani a fogmosást. Az Oclean One egy kifinomult, tetszetős, utazó tokkal rendelkezik, amely megvédi a szennyeződéstől, és a portól, ha üzleti vagy szabadidős utazásra vinnénk.

A fogkefe sörtéje lekerekítettebb, mint amit a nemzetközi szabvány előír. Így az íny nem sérül meg, ha jobban rányomnánk a fejet. A fogkefe szárában van egy giroszkóp, amely figyelemmel kíséri a sörték helyzetét és a nyomást, amelyet a fogmosás közben kifejtünk. Ez az adat megjelenik az alkalmazásban, így összehasonlíthatjuk a technikánkat az ajánlottal. A fogmosás intenzitása így a saját igényeinktől függően módosítható.

Egy másik érdekesség Oclean One-tól, a percenkénti 42 000 fordulat. Ennek köszönhetően rendkívül kényelmes és alapos tisztítást ígér. Nem árt tudni, hogy egy manuális fogkefével nagyjából 200 fordulatra vagyunk képesek.

A fogkefe egy 2600 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. Egy töltéssel 60 napig bírja, míg feltöltéséhez csak 3,5 órára van szükség.
Ára kb. $76, azaz 21.000 Ft. Kuponnal, és egyes webshopok akcióival ennél olcsóbban is beszerezhető.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -