Mint azt pár napja olvashattátok, a Mi Note 10 és Pro verzió megjelent a thaiföldi NBTC oldalán, ami a hamarosan bemutatkozó Xiaomi CC9 Pro global változata lesz.
Kamerából sosem elég, vallja a Xiaomi, ahogy elnézzük a CC9 Pro kamera arzenálját. Már 5, mondom ÖT kamera van a hátlapon, amiből a legfontosabb az a 108 MP képérzékelő és az 5X optikai zoom.

Biztos vagytok páran, kik megkérdőjelezik ennek a számháborúnak az értelmét. Ezt két részre is lehet osztani, az egyik a tényleges számháború, az a bizonyos méregetése és majd a mell veregetés, hogy enyém az első. A második pedig a lényeges ok, ez is, mint sok minden más, egy technológiai lépcsőfok, amire a Xiaomi lépett fel elsőkét, mint azt már sokszor megtette.

A pletykák szerint A Xiaomi CC9 Pro lesz a soron következő Xiaomi Mi Note 10/Pro alapja. Valószínűleg a 108 MP kamerát tartalmazó variáns lesz a Pro, a sima Mi Note 10 pedig 64 MP modullal fog rendelkezni. Ezen kívül más infó még nem került ki, de ahogy ismerjük a Xiaomi-t, Weibon minden nap szivárogtatnak ki infókat az új ketyerékről.

Igen, a Xiaomi első okosórájával fogunk 5-én találkozni. De mindenek előtt tegyünk rendet a fejekben. A Xiaomi-nak még nincs okosórája, csak okoskarkötője, Xiaomi Mi Band néven. Az Amazfit és MiJia termékei nem Xiaomi órák, annak ellenére, hogy mindenki így írja le, HELYTELENÜL! Szóval ez lesz az első Xiaomi Watch!

Szóval így fog kinézni a Xiaomi első órája, a Xiaomi Watch (vagy nem, ezt maga a MiJia nem erősítette meg). Azon felül, hogy teljesen új formát kap, mint az eddigi ismert Amazfit/MiJia órák, egy érdekes dolgot tudunk róla, hogy új oprendszere képes lesz átvenni a telefonról az appeket! Ezt Weibon kérdezte meg a MiJia a követőktől:

“你手腕上的“智能手表”除了看时间之外,
是不是一个只能记录运动的炫彩大屏手环?
是不是通话/提醒永远不能离开手机15米远?
是不是没有想过能把手机的APP装进手表里?”

“A csuklóján lévő „intelligens karóra” nem ideje az idő megtekintésére, ez egy színes nagyképernyős karkötő, amely csak a sportokat rögzíti? Ez egy hívás / riasztás, amely soha nem hagyhatja el a telefont 15 méterre? Gondolkozott már azon, hogy betölti mobilalkalmazását az órájába?” (durva fordítás kínai nyelvről)

Amint többet tudunk a termékekről, azonnal jövünk a részletekkel!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ