A Nokia hatalmas szabadalmi megállapodást írt alá a Xiaomi-val

2326
- Hirdetés -
()

Pár órával ezelőtt kiadott hivatalos nyilatkozat szerint a Nokia és a Xiaomi bejelentették, hogy aláírták az üzleti együttműködési és szabadalmi megállapodást. A megállapodás értelmében a két vállalat engedélyezi egymás szabványos cella alapvető szabadalmait és így a Xiaomi megszerzett több szabadalmi eszközt.

A megállapodás értelmében a Nokia hálózati infrastruktúra-felszerelést fog biztosítani a kínai vállalat számára és javítja a kínai gyártó okostelefonjainak hálózati kapacitását és alacsony teljesítményét. Az ügylet azt is megemlíti, hogy mindkét vállalat szorosan együttműködik az adatátviteli és kapcsolati megoldásokkal és további lehetőségeket tár fel a internet világában.

Az elemzők szerint a Xiaomi jelentős mértékben nyerhetne ebből az üzletből, felhasználva a Nokia gazdag szabadalmi portfólióját, hogy betörjön a nyugati piacokra. Jelenleg több mint 30 országban és régióban van jelen, de ezek többsége a SEA régióban található. A finn vállalat ezzel szemben sokat tanulhatna a Xiaomi Mi ökoszisztémájából, amely jelenleg 60 millió csatlakoztatott eszközzel rendelkezik, amiből napi 8 millióan aktívak!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -