KezdőlapHírekA Nokia hatalmas szabadalmi megállapodást írt alá a Xiaomi-val

A Nokia hatalmas szabadalmi megállapodást írt alá a Xiaomi-val

Pár órával ezelőtt kiadott hivatalos nyilatkozat szerint a Nokia és a Xiaomi bejelentették, hogy aláírták az üzleti együttműködési és szabadalmi megállapodást. A megállapodás értelmében a két vállalat engedélyezi egymás szabványos cella alapvető szabadalmait és így a Xiaomi megszerzett több szabadalmi eszközt.

A megállapodás értelmében a Nokia hálózati infrastruktúra-felszerelést fog biztosítani a kínai vállalat számára és javítja a kínai gyártó okostelefonjainak hálózati kapacitását és alacsony teljesítményét. Az ügylet azt is megemlíti, hogy mindkét vállalat szorosan együttműködik az adatátviteli és kapcsolati megoldásokkal és további lehetőségeket tár fel a internet világában.

Az elemzők szerint a Xiaomi jelentős mértékben nyerhetne ebből az üzletből, felhasználva a Nokia gazdag szabadalmi portfólióját, hogy betörjön a nyugati piacokra. Jelenleg több mint 30 országban és régióban van jelen, de ezek többsége a SEA régióban található. A finn vállalat ezzel szemben sokat tanulhatna a Xiaomi Mi ökoszisztémájából, amely jelenleg 60 millió csatlakoztatott eszközzel rendelkezik, amiből napi 8 millióan aktívak!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img