KezdőlapHírekNem tetszett neki a Xiaomi Mi 11 bőr hátlapja. Hát letépte...

Nem tetszett neki a Xiaomi Mi 11 bőr hátlapja. Hát letépte…

A Xiaomi Mi 11 kínai változatában nem csak szép, színes hátlappal lehet megvásárolni, hanem két színű bőr borítással is.

Gyönyörű és exkluzív megjelenést ad a Xiaomi Mi 11 telefonnak, de nem mindenkinek tetszik. Bár azt sem értem, minek ezt veszi meg valaki, ha utána még sem jön be neki. Hát így volt vele az egyik kínai vásárló is. Figyelem, megrázó képek következnek!

Hát ez sem normális… elmondása szerint a hátlapra valami igen erős ragasztóval rögzítik a bőr felületet. Az eltávolításhoz pengére, hőlégfúvóra és nagy erőre volt szükség, órákba telt lehámozni ezt a gyönyörű hátlapot. Az eredmény egy kegyetlen ronda telefon, leszedhetetlen ragasztó maradványokkal. És még meg is kérdezte a jóember, hogy marad e így a garancia rá…. 😆

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek