- Hirdetés -
()

Csak pár óra telt el, hogy hírt adtunk a Xiaomi Redmi 5A hivatalos bejelentéséről, máris kézbe kapta valaki és lőtt róla pár fotót!

A csomagolás követi a megszokott Redmi Note 5A kinézetét, ugyan az a vörös karton doboz, hatalmas 5A jelzéssel.

A specifikáció is kibővült reggel óta, 5″-os szemkímélő, LCD HD kijelző olvasómóddal, Qualcomm Snapdragon 42x* SoC, négy magos, 1,4 GHz magonként, Andreno 308 grafikus chip, 2GB RAM, 32GB tárhely, ami bővíthető 128GB-ig Micro SD kártyával. 13 MP hátsó kamera LED vakuval, PDAF technológiával, elől 5 MP selfie kamera. Dupla SIM tálca és 3000 mAh akkumulátor kapacitás, ami akár 8 nap készenlétet biztosít és egy hatalmas hangszóró a hátlap alján.

A házat illetően műanyag minden része, de fémes hatást keltő lakkal van bevonva, így 137 gramm az egész telefon. Ujjlenyomat olvasót ne is keressünk, sem hátul, sem elől nem lesz rajta, majd a nagyobb testvérén a Redmi 5-ön. Három színben lesz kapható, Champagne arany, Sakura Pink és Platinum ezüst szürke. Mint ahogy kiszivárogtattuk, MIUI9 lesz rajta, de még a hivatalos bejelentésig kétkedve, Android 7.1.2 alapú Global Stabil rommal.

Az ára még mindig hihetetlen alacsony 599 Yuan (24.000 Ft), kíváncsian várjuk a nagyobb memóriás árképzését, de valószínűleg 699 Yuan lesz (28.000 Ft). A készüléket 2017.10.20-án, helyi idő szerint délután 6 órától lehet megvásárolni a Xiaomi legtöbb on/off-line üzletében.

*Megjegyeznénk, hogy a SoC számozás ha 425, akkor nem több mint egy ránc felvarrott Redmi 4A, viszont ha 427-lesz benne, akkor van némi értelme, hogy valaki lecserélje majd a 4A-t.

 

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -