KezdőlapHírekNem áll meg a Xiaomi vonat, jön a Redmi 6 sorozat!

Nem áll meg a Xiaomi vonat, jön a Redmi 6 sorozat!

Tagnap furcsa bejegyzéseket olvastunk itt ott, weibo, kínai híroldalak, pletykaoldalak hozta le olyan hírt, miszerint ma bejelent valamit a Xiaomi. Nem írtuk meg, hisz csak nagy találgatás lenne. Na de most már bebizonyosodott, hogy bizony volt valami igazság benne és tényleg készül valamire a cég.

Ma reggel a Xiaomi hivatalos Weibo oldalára kikerült egy poszter, ami az új Redmi sorozatot, vagy csak egy új telefont jelent, ez majd kiderül. De képről tisztán kiderül, hogy a 6-os Redmi telefonok jönnek, nem is olyan későn, 2018.06.12-én.

Az, hogy pontosan melyik verziót mutatják be, az nem derül ki. Ha követik a jól bevált szokásukat, akkor Redmi 6A kerül elsőnek kiadásra, majd azt követi a Redmi 6 és Pro változat, vagy Redmi 6 Plus. majd jövőhét kedden kiderül.

Mit is tudunk eddig a Redmi 6-ról? A TENAA oldaláról kiszivárgott adatok és képek alapján, az új Redmi sorozat is kap egy kis szigetet felülre.

5.84″ képátló, FullHD+ felbontás (2280 x 1080 pixel), 19:9 képarány, 2.0GHz-en ketyegő nyolc magos processzor, talán a Snapdragon 625 (kimeríthetetlen mennyiség). Belépő szintű 2/16GB, a közép mezőny 3/36GB és a legkedveltebb 4/64GB RAM/ROM párossal indul, egy szép, nagy 3.900 mAh aksival. A kötelező felszereltségben ott lesz a dupla hátsó kamera (12/5MP), reméljük AI támogatással és az a “gyönyörű” notch/sziget a képernyő tetején.

És így néz ki kézben. Besztbáj lesz! 😀

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img