Korábban már írtam, hogy az új Mi 11T sorozat nagy valószínűséggel a kínai belpiacos Redmi K40 sorozat tagjai lesznek átnevezve. Nos, a tulajdonságok alapján nyugodtan híhettük, hogy azok lesznek, de az FCC tanúsítvány alapján mégsem.
Kikerült az FCC oldalára a 20181111RG kódnevű Xiaomi telefon, mely a Mi 11T ismert kódneve. A telefon körvonala és a jól látható, hatalmas kamera kontinens semmiben nem hasonlít a kínai Redmi K40 sorozatra. Bár meglehet, hogy a házban lesz némi változás, mert nagyon hasonlít a Xiaomi 11 sorozatra. (most odaírjam a “Mi” szót vagy ne???) A pletykákban mást sem olvasni, mint amit eddigi is tudtunk. Sőt a kiszivárgott tulajdonságok is mind mind azt sejtették, hogy azt kapjuk, csak globálosítva.

Na de már nem vagyunk biztosak benne… sőt már abban sem, hogy Mi 11T lesz a neve, hanem Xiaomi 11T, mivel a cég globálisan el akarja hagyni a “Mi” rövidítést. Majd meglátjuk, remélhetőleg szeptember 15-én ezeket mutatják be, egy globális bemutató keretein belül. Amit természetesen élőben közvetítünk, magyar kommentárral, a YouTube csatornánkon!