- Hirdetés -
()

A Xiaomi Mi6 eredetileg 3.350 mAh akkumulátorral szerelik, ami nem túl nagy egy csúcskészülékben, de a hihetetlen hardver és szoftver párossal egy átlag használónak így is elmegy 2 napot. De ha te power user vagy, és le sem teszed egész nap, netezel, facebook-ozol, játszol, akkor bizony elég kevés. De! Itt a megoldás, egy majdnem tripla élettartalmú akkumulátor! :O

A plusz akkumulátorral egyben le kell cserélni a telefon hátoldalát, hogy beférjen alá a nagy kapacitású cella. A 9.000 mAh akkumulátor Sony gyártmányú és jobb, megbízhatóbb az eladó szerint, mint amit gyárilag raknak bele. Három kapacitású akkumulátor csomag közül választhatunk, 6.700 mAh ¥ 220 (~ $ 33), 7.000mAh ¥ 260 (~ $ 38) és 9.000mAh változat ¥ 340 ($ 50).

Mielőtt nagy örömmel nyomod meg a vásárlás gombot, gondold át, hogy megéri e a szerelést és a garancia elvesztését a nagyobb kapacitás.

Azt nem tudjuk, mennyire biztonságos és használható, van némi rizikó benne, hogy tönkre vágja az egész telefont, szóval csak óvatosan! Ennél van egy egyszerűbb lehetőség is, egy tokba épített 6.000 mAh külső akkumulátor indukciós töltővel.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -