- Hirdetés -
()

Ma reggel 8-tól láthattuk, hallhattuk a MIUI9, a Xiaomi Mi 5X és a Mi Ai hangszóró bemutatkozását. A MIUI9-ről szólt az első része a rendezvénynek, hogy miben lesz más mint az elődje, mi újdonságot fog hozni és miért lesz érdemes frissíteni. A teljes összefoglalót a MIUI Magyarország fórumán olvashatjátok. No de mikorra fogjuk megkapni? A válasz hamar meg is jött a kérdésre és hivatalosan kiadták az forgatókönyvet.

MIUI9 Kínai fejlesztői ROM kiadásának menete:

  1. 2017. augusztus 11. – MIUI9 Kínai fejlesztői rom publikus kiadása Xiaomi Mi6, Mi 5X és Redmi Note 4X Qualcomm telefonokra.
  2. 2017. augusztus 25. – MIUI9 Kínai fejlesztői rom publikus kiadása Xiaomi Mi MIX, Mi Note 2, Mi 5, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi 5c, Mi Max 2, Mi Max 32G, Mi Max 64G/128G, Mi 4S, Mi 4c, Mi Note Pro és Redmi 4X telefonokra.
  3. 2017. szeptember végén – MIUI9 Kínai fejlesztői rom publikus kiadása minden további Mi és Redmi eszközökre (Mi1s és Mi2A kivételével).
  4. MIUI9 kínai fejlesztői rom tesztelőket még mindig keresnek, itt jelentkezhetsz. Akik jelentkeztek és el lett fogadva a jelentkezésük, 2017. július 27-én kapják meg az első készülékekre a zárt MIUI9 fejlesztői frissítést.

MEGJEGYZÉS

  1. A kínai és Global MIUI9 romok közt eltérés lehet, lesznek egyes funkciók, amik majd csak Kínában lesznek elérhetőek. Légy türelmes a MIUI9 Global kiadásig.
  2. Lehetséges, hogy menet közben a támogatott eszközök listája változni fog. Kövess minket, hogy időben értesülj a valós hírekről!

 

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -