- Hirdetés -
()

Pár órával ezelőtt jelentették be a hivatalos kínai fórumon, miszerint a Xiaomi Mi3 / Mi4 / Mi4c / Mi4s telefonokhoz a héten adták ki az utolsó fejlesztői heti romot. Viszont a készülékek támogatása még nem szűnik meg, már csak MIUI10 stabil kiadás lesz hozzá letölthető.

Az Mi3 telefon a legöregebb, még a mai napig is támogatott készüléke a Xiaomi-nak. Pontosan 388 frissítést ért meg a készülék, ami lássuk be az egész világon egyedülálló, nincs még egy ilyen gyártó, aki ennyi ideig biztosítana szoftveres támogatást a készülékeihez. A testvére, Mi4 is azért szép eredményeket ért el, nem beszélve az Mi4c variánsról, ami egyszerűsített külsővel, ellenben erős belsővel sokak tetszését váltotta ki (többek közt az enyémet is) és hihetetlen mértékben terjedt el világszerte.

A fejlesztői változatról stabil változatra történő frissítés előtt a következő pontokra kell figyelni:

1. A fejlesztői verzióról a stabil verzióra történő frissítés után a ROOT automatikusan kikapcsol. Ha még nem nyitottad meg a ROOT-ot, kérjük, hagyjd figyelmen kívül ezt a pontot; ha a kedvenc alkalmazásodhoz ROOT környezet szükséges, kérjük, fontold meg, szükség a frissíteni.

2. A stabil változat stabilabb, mint a fejlesztő verzió, és a MIUI 10 természetes hangzás, Portal 2.0 és egyéb funkciók is elérhetőek.
Megjegyzés: Előfordulhat, hogy egyes funkciók nem lesznek benne a teljesítmény és egyéb tényezők miatt, de a rendszer általános használatában szinte nincs különbség.

3. Az adatok nem törlődnek a fejlesztői verzióról a stabil változatra frissítéskor. A váratlan helyzetek elkerülése érdekében azonban mindenképpen készíts biztonsági másolatot a fontos adatokról a Xiaomi felhőszolgáltatásba vagy a számítógépre a frissítés előtt.

4. Ha frissíteni kívánod a rendszert, kattints a Rendszerfrissítés (Pontosan itt: Beállítások – A telefonról – MIUI verzió) lehetőségre – kattints a jobb felső 3 pötty menüre – kattints a teljes csomag letöltéséhez – kattints a stabil változatára letöltésére. Ha van egy újabb verzió, akkor értesítést kapsz az értesítési sávon, vagy újból lépj be a rendszerfrissítésbe, hogy lásd, van-e stabil új verziója.

A fejlesztőirő változat verziófrissítési funkciójának részletes leírása: http://www.miui.com/thread-12379618-1-1.html

(nyers fordítás a kínai fórumról)

Ennek fényében megszűnik a MIUIHU, Xiaomi.eu, MULTIROM és minden főzött rom, ami a kínai fejlesztőire épül. A készülékekre legközelebb novemberben várhatjuk a stabil frissítést, addig is az utolsó 8.9.13-as újdonságaival kell beérjük.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -