KezdőlapHírekMIUI Számológép már elérhető a Play áruházban.

MIUI Számológép már elérhető a Play áruházban.

Számos gyártó, akik saját alkalmazásaikkal gazdagítják az Android rendszert, ezeket az alkalmazásokat már egy ideje a Play áruházba töltik fel. Így az egyes komponensek javítása, új funkciók bevezetése nem egy teljes rendszer frissítéssel, hanem csak az alkalmazás frissítésével történik meg. A Xiaomi esetében sem volt ez soha másként, csak nem a Play áruházat használták erre a célra, hanem saját Market alkalmazásukat, mivel a Google Kínában eddig tiltott volt. 3 napja lett hivatalos kínai Play, meg is jelent rajta a Xiaomi számológép alkalmazás.

MIUI számológép

 

A globális terjeszkedéssel bekerült a keleti nyelvek mellé szinte az egész világ minden nyelve… Viszont a többnyelvű Global romokba biza a kínai Market nem mehet. Eddig a Global felhasználóknak meg kellett várni a heti, vagy a több hónapot is, hogy egy-egy hibajavítást és új funkciót megkapjanak. Így a Play áruházra lesz bízva ez a feladat és jelen alkalmazásunk, a Számológép most került be a nagy gépezetbe.

A Számológépet már bemutattuk itt és mennék bele a részletekbe. Nagy vonalakban a sima és tudományos számológép mellett van mértékegység váltó, valuta váltó, hitel kalkulátor és még sok finomság. A Valuta mindig az aktuális középárfolyamon vált, online frissül minden megnyitáskor. A felülete letisztult, kis kijelzőkön is tökéletesen használható. Maga az app alig 5 megabájt. Sok helyet így nem fog foglalni egyéb telefonokon és minden Android 4.1 és újabb rendszerekkel kompatibilis.

MIUI számológép funkciókMIUI számológép valutaváltó

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img