KezdőlapKözösségFórumMIUI Magyarország fórum

MIUI Magyarország fórum

A MIUI Magyarország fóruma 2013 decembere óta szolgálja ki a tudásra vágyó leendő és már Xiaomi felhasználókat. Az évek folyamán megannyi tudás anyag halmozódott fel és ezek az évek alatt kikupálódott felhasználók segítik egymást és az újoncokat. A Magyar Fórum létszáma meghaladja már a 21 ezret és minden nap köszönthetünk sok új érdeklődőt, akik a problémájukkal hozzánk fordulnak. A Magyar Fórum nem csak a telefon tulajdonosok tudáséhségét elégíti ki, számos Xiaomi termék alapjai le vannak fektetve. Tablet, MiBand, Smart Home, Mérleg, Porszívó és még sok mindenhez található hasznos útmutató.

Most jöjjön konkrétan a Fórumról néhány segítség a regisztrációhoz és használathoz. A Fórum 3 platformon érhető el, PC böngészőből, Telefon/Tablet böngészőből és Tapatalk alkalmazásból.

PC verzió

A PC verzió a legtöbb tartalmat felvonultató platform, hisz erre lehet a legtöbb tartalmat és fórum funkciót megalkotni, mivel a fórum rengeteg olyan kiegészítővel van ellátva, ami vagy megkönnyíti a használatot, vagy színesíti a kinézetet és teljesen egyedivé teszi.

Telefon/Tablet verzió

Az okos eszközökre kifejlesztett verzió előnybe részesíti a gyors, átlátható és megbízható működést aminek köszönhetően gyengébb mobilnettel is zavartalanul használható. Minimalista és erőteljes.

Tapatalk verzió

A Tapatalk ismerős név azok számára, akik nagyon régóta fórumoznak és mobiljukon is követni szeretné az információ áramlást. A Tapatalk alkalmazás elérhető szinte minden operációs rendszerre, így nem csak Android telefonnal, hanem iPhonnal is elérheted a fórumot. Letisztult és lényegre törő, minden sallangtól mentes felület, push értesítés és még rengeteg funkció és szolgáltatás elérhető benne. A Magyar fórum semmilyen plusz funkciója nem működik rajta, csak olvasás, írás, létrehozás.

 

Regisztráció

Kezdjük a MIUI Magyarország oldaláról, jobbra fent a menüben kattintsunk a Fórum menüpontra

A következő oldalon már a fórum fogad minket, regisztrációval érhető el csak a fórum teljes tartalma, ezért regisztráljunk be. Itt kettő helyen is elérhetjük a regisztrációs oldalt, a narancs csíkban jobbra fent a Regisztráció szóra kattintva vagy a fórum oldal sávjában az első szekcióban a Regisztrálj most! szóra kattintva

A Regisztrációra kattintva először el kell fogadnunk a fórum általános feltételeit

A feltételek elfogadása után rögtön a regisztrációs lapra érkezünk, ahol meg kell adnunk az adatainkat: felhasználónevünket, emailcímünket, a fórumhoz a jelszót, nyelv és időzóna maradhat és ha van, a MIUI által támogatott telefonod típusát. A legfontosabb, amit jó páran elvétenek, az az adatok alatt kis puzlle kirakó, ami csak akkor látható, ha a reklám blokkoló ki van kapcsolva. Erre azért van szükség, hogy spam robotok ne tudjanak beregisztrálni!

Ha mindent helyesen beírtál, akkor a rendszer elküld a megadott emailcímre egy aktiváló levelet, amelyben van egy link, amire ráklikkelve aktiválhatod a fórum fiókodat.

Az aktiválást követően visszalépve a fórumra máris bejelentkezhetünk az oldalsáv legelső szekciójában

Ha mindent helyesen töltöttünk ki, akkor máris olvashatjuk a teljes fórumot, kérhetünk segítséget, adhatunk segítséget, letölthetjük a speciális tartalmakat, programokat és alkalmazásokat. De legfőképp a Magyar romokat!

 

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img