- Hirdetés -
()

Lassan mindenkinem megérkezik kedvenc telefonjára a MIUI 9. No de még nem mindenkinek és aki már megkapta sem teljesen barátkozott meg az új rendszerrel. Sokaknak nem tűnik fel a különbség, mivel kinézetben most nem hozott sok változást, de a motorháztető alatt és apró beállításokban bizony van pár kulcsfontosságú változás. Ezeket fogjuk szépen sorba venni, több bejegyzésen keresztül és pár naponta bemutatunk alaposan egy új funkciót.

Sorozatunk első részében a “Csendes” és a “Ne zavarjanak” módot mutatjuk be, hogy mennyire változott meg MIUI 8 óta. A régi rendszerben a módokat a kapcsolók lehúzásával tudtuk elérni és kapcsolni, vagy simán lehúztuk a hangerőt.

De most, hogy MIUI 9-ünk van, nem kell mást tennünk, mint megnyomni a hangerő gombot és máris állíthatjuk a hangerőt, beléphetünk Néma üzemmódba. Néma üzemmódban kiválaszthatjuk, hogy csak némítjuk, ekkor minden hívás/sms/értesítéskor rezeg a telefonunk, tudatván bennünket, hogy valami történt. De ha ez is sok és olyan helyzetben vagyunk, hogy semmi nem zavarhat meg, akkor a Ne zavarjanak opciót kell bekapcsolni. Ekkor mintha kikapcsoltuk volna a telefonunkat, semmi esetre sem fog minket zaklatni semmivel. Mind két esetben egyedül az ébresztés fog működni!

Mind a két módot időzíthetjük is, ha tudjuk, hogy csak egy bizonyos ideig szeretnénk használni őket. Ezt fél óra és 8 óra között állíthatjuk be. Lássuk ezt működésközben:

Megjegyzés: jelenleg csak Android 7.X alapú romoknál érhető el ez a funkció!

Ha hasznos volt számodra ez a cikk, akkor lájkolj minket Facebook-on és oszd meg más Xiaomi felhasználókkal, hogy ők is megismerkedjenek a MIUI remek funkcióival.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -