KezdőlapHírekMIUI 12.5-öt és Android 11-et kapott a Mi 9

MIUI 12.5-öt és Android 11-et kapott a Mi 9

Végre valahára MIUI 12.5 EU ROM-ot (a MIUI verziókról és a verziókódról ebben a cikkben írtam) és Android 11-et kapott 2021 júniusi biztonsági csomaggal a Xiaomi Mi 9.

A Mi 9, a Xiaomi Snapdragon 855-tel szerelt 2-vel ezelőtti csúcsmobiljának egyetlen hátránya az üzemidő. Sajnos az amúgy sem nagy kapacitású, 3350 mAh-es akkumulátor hamar degradálódik, viszont a csere nem vészes, feltéve, ha találunk hozzá valóban eredeti alkatrészt. Ezen kívül viszont a mai napig egy nagyszerű készülék, mind teljesítmény, mind kamera szempontjából.

Xiaomi Mi 9

Bő egy éve használom a telefont, igencsak masszívan, és azt kell mondanom, hogy a mai napig megéri a használt árát, ami olyan 60-70 ezer forint környékén mozog.

Az alábbi linken letölthető a frissítés, de napokon belül meg fogják kapni a tulajdonosok OTA-n keresztül is. A frissítés után visszaállt a gesztusvezérlés sima gombos variánsra. Ennek a menüpontját pedig át is helyezték máshova, de azért nem fogtak ki rajtam. Egyelőre ennyi, vígan működik nálam a rendszer, remélem így is marad.

Érdekesség: A Mi 9 kistestvére a Mi 9 SE hamarabb kapott MIUI 12.5-öt, hogy ennek mi az oka, rejtély. 😀

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek